LAUANTAI, JOKA OLI 5/5

PA147489 PA147500 PA147734PA147496

Tänään on ollut yksi mainioimmista päivistä pitkiin aikoihin. Olen muun muassa istahtanut meikkituoliin, asukuvannut monen monta ruutua, katsellut tulishowta, juonut vaahtokarkkikaakaon ja seuraavaksi luvassa on pyjamabileet kahden pienen syyslomalaisen kanssa. Voiko päivä tästä enää mainiommaksi muuttua?! Tihkusateesta viis, syksyisissä päivissäkin on oma tunnelmansa, kunhan vain keksii niiden ajankuluksi mukavaa ohjelmaa.


TAKKI OBJECT     FARKUT PIECES      KUMPPARIT NLY SHOES     POOLOPUSERO MARKS&SPENCER       TURBAANI A+MORE


PA147504

Yhden asian olen kuitenkin huomannut. Syksyasuni ovat olleet hieman turhankin synkkiä, lähinnä mustia ja harmaita. Ehkäpä harmaa ilma on tähän syypää? Tämän lauantain asu oli kuitenkin kovasti mieleeni. Talvitakkini (..kyllä, skippasin syystakit ja hyppäsin suoraan talvitakin sisuksiin) on viimevuotinen alelöytö ja asusta löytyy muutenkin paljon tämän hetken lemppareita. Koska en ole vieläkään saanut aikaiseksi kutoa itselleni turbaania, ostin sellaisen kivaan hintaan Hulluilta päiviltä. Musta turbaani on hurjan ihana ja lämmin ja mielestäni varsin kivan näköinen lisä syysasuun ja korvia lämmittämään. Joku vähän värikkäämpi piponen olisi tosin voinut olla vähän pirteämpi vaihtoehto..

Mutta nyt takaisin pyjamabileiden pariin, luvassa on suklaapitsan napostelua ja leffa – sounds goooood!

PA147494 PA147739 PA147488PA147501


Posted in and tagged by NOORA.