HULLAREIDEN HUIPPULÖYTÖ

kartell

Jippijee! Sain syntymäpäivälahjaksi isoäidiltäni rahaa ja päätin säästellä tuota lahjaa niin kauan, kunnes löydän meille sopivan uuden sohvapöydän. Tällä hetkellä pöydän virkaa toimittaa Ikean viiden euron apupöytä, jonka karmivan naarmuinen pinta on alkanut viime aikoina ärsyttää todella. Haaveissani on jo vuosikausia ollut Kartellin Componibili, kolmikerroksinen säilytyskaluste, joka on kuitenkin jäänytkin vain haaveeksi korkean hintalappunsa vuoksi. Korkeutensa puolesta Componibili soveltuisi niin pieneksi sohvapöydäksi kuin muotoilunsa ja käytännöllisyytensä vuoksi sovellettavaksi myös jatkossa muiden huoneiden sisustukseen.

Ja vihdoin, vihdoin kohtalo johdatti meidät yhteen ja Hullut Päivät toivat mukanaan unelmieni täyttymyksen. Componibilin alle sadan euron hintaan! Myös kaksikerroksista säilytyskalustetta löytyi Stockmannin valikoimasta, mutta koin, että korkeampi torni on järkevämpi ratkaisu olohuoneen pöytää ajatellen.

Emme varsinaisesti tarvitse olohuoneeseen pöytää, mutta toisinaan laskutila on tarpeen ja kun esimerkiksi kahvit hörpitään monesti sohvan pohjalla, helposti siirreltävä pikkupöytä on oiva kaveri kahvihetkiä varten. Koska pöytä vie kuitenkin aina tilaa, on vain plussaa, että sen sisuksiin saa tarvittaessa myös tavaraa piiloon. Veikkaankin, että Componibilin uumeniin päätyvät niin tuoreimmat lehdet kuin kaukosäätimet ja Playstation-ohjaimetkin.

Hankintani kestää varmasti hyvin aikaa ja klassikko tulee matkaamaan mukanani kodista toiseen varmasti loppuelämäni ajan. Retrohenkinen Componibili on ollut tuotannossa Kartellilla jo reilun 30 vuoden ajan, joten tämä jos mikä sopii täydelliseksi muistoksi 30 v.-synttäreistänikin.

Käsi ylös, kuka muu oli kärppänä aamuvarhaisella nappaamassa keltaisen kuvaston aarteita itselleen. Onnistiko?


Posted in and tagged by NOORA.