POSTAUS TÄYDELLISISTÄ LEGGAREISTA

IMG_8163 IMG_8159 IMG_8165

Kun astelin viime viikolla Pietamon leggarirekin eteen, tunteet veivät eri suuntaan kuin järki. Pietamon valikoimasta löytyy valtavasti upeita kankaita ja printit vievät helposti mukanaan – syksykin tuntuisi taatusti aurinkoisemmalta kukkaleggarit jalassa! Mieleeni nousivat kuitenkin rekkiä selatessani ne useat hetket, kun olen kaivautunut vaatehuoneeni syövereihin etsimään niitä ainoita kunnollisia leggingsejä, jotka sopivat erinomaisesti pariksi värikkäille ja näyttäville puseroille sekä mekoille. Vaikka printtien yhdisteleminenkin tuntuu omalta jutulta, toisinaan kokonaisuutta on hieman tasapainotettava mustavalkoisuudella.

Pietamo, tuo tamperelainen herkku ja helmi, halusi antaa minulle valikoimastaan syksyäni ilahduttavan lahjan. Tällä kertaa valintani oli käytännöllinen ja sellainen, joka taatusti ilahduttaa seuraavalla kerralla, kun mustat leggarit ovat jälleen hukassa. Kotimaiset, kuminauhalla ja korkealla vyötäröllä varustetut leggarit olivat täydellinen valinta. Vaikka luulinkin, että ne jo olemassa olevat vaatekaappini mustat leggarit olivat parhaat ikinä, muutin mieleni samalla sekunnilla, kun vedin nämä pöksyt jalkaani. Laatu on omaa luokkaansa, jälki viimeisteltyä ja leggingsit sujahtavat jalkaan kuin hansikas käteen.

Ja nyt, kun vaatekaapista löytyvät ne täydelliset ja käytännölliset mustat leggarit, voin hyvillä mielin kirjoittaa Joulupukille ja toivoa näitä Pioneita. Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, toisinaan paras saalis voi löytyä naapurista. Upeaa, että Mansesta löytyy tällaisia aarteita.

ps. On muuten suht hankalaa kirjoittaa sana leggingsit oikein!? :D

IMG_8160 IMG_8161 IMG_8164

*Mustat leggingsit saatu/ Pietamo.


Posted in and tagged by NOORA.