TUUMAILUTAUKO

Joskus täytyy ottaa aikalisä ja tuumailla kärsivällisesti hetken aikaa. Laittaa mietintämyssy päähän ja pohtia rauhassa. Ottaa aikaa. Hörpätä kuppi kahvia ja punnita vaihtoehtoja. Mietiskellä ja kerätä inspiraatiota. Olla hätiköimättä ja innostumatta liikaa liian nopeasti.

Joskus pitkäkin tuumailutauko on tarpeen.

PA077210 PA077217 PA077229 PA077225 PA077216

Koska olisihan se nyt äärimmäisen kurjaa huomata myöhemmin, että päätyikin tekemään näin hurmaavista lankakeristä jotakin typerää, joka joutaa saman tien purettavaksi.

Ostin Adlibrikseltä Chunky Wool-lankaa neljä kerää ja nyt Dusty Blue ja Dusty Purple suorastaan huutavat nimeäni. Onneksi tälle illalle on luvassa töitä koneen ääressä. Muuten saattaisin tehdä hätiköityjä päätöksiä ja tuhlata langat. Haluan tehdä näistä langoista jotakin syksyisen ihanaa ja pehmoista, jotakin sellaista, joka pelastaa syksyillat lempeydellään.

Olisiko sinulla ehdotuksia?


Posted in and tagged , by NOORA.