PERJANTAIN TO DO-LISTA

PA067176

ccnoora

Kirjaa hintalappuja vielä muutamaan tuotteeseen ja piipahda vinttikomerossa katsomassa, josko myös osa talvitakeistasi päätyisi etsimään uutta kotia Mansen Blogikirppikselle. Jos et ole käyttänyt niitä moneen vuoteen, tuskin käytät niitä tänäkään talvena. C’mon nyt.

Fiilistele jo etukäteen sitä hetkeä, kun kirppishulinat ovat ohi ja sunnuntai-iltana ehdit vihdoin napata hyppysiisi Dan Brownin uutuusteoksen. Ei vielä Noora, malta mielesi ja hoida hommat ensin pois alta!

Mieti ensi kerralla kannattaako noitua itselleen syysflunssaa kirjoittamalla blogiin, että toivot säästyväsi siltä tänä vuonna kokonaan.

-Tänään aamulla lääkäri määräsi matkaani niin antibioottitipat silmiin kuin nenäsumutetta alkavaan poskiontelontulehdukseen. Jeeep.

Huolehdi siitä, että kaikki velvollisuudet on hoidettu siihen mennessä, kun Vain Elämää ja Sohvaperunat alkavat. Sohvaperunoidu kanavasurffailemaan sohvan nurkkaan ja nouse ylös kuopasta vasta, kun olet valmis kipuamaan yöpuulle.

Tv:n katselun ohella ehtisit hyvin tosin kutoa loppuun keskeneräisen projektisi. Olet tehnyt lukijoillesi vuosien varrella satoja neulepantoja, mutta itselläsi ei ole yhtäkään.

-Nyt on räikeän punainen korvienlämmittäjä työn alla ihan vaan mulle.

Osta kotiin kimppu tuoreita kukkia. Roosa nauha-ruusuja  tietysti.

Rennon reipasta perjantai-iltaa kaikille. <3


Posted in and tagged by NOORA.