HEIDIN HAALARISSA

IMG_7939 IMG_7942IMG_8086

Hyvää huomenta Suomi!

Torstai on toivoa täynnä, kuten sanotaan, mutta toivon lisäksi lokakuinen torstaipäiväni pitää sisällään myös junamatkoja, palavereita ja toivottavasti paljon hyvää mieltäkin. Luvassa on kuukauden sisään jo kolmas Helsinki-päivä; tälle mansebloggaajalle junassa istuminen on yksi varmimmista syksyn merkeistä, hiljaisen kesän jälkeen kalenterista alkaa taas löytyä ihania tapahtumia ja uusia syysseikkailuja – ja se jos mikä on mahtavaa piristystä syksyyn!

IMG_8098


FARKKUHAALARI LIDL (ESMARA BY HEIDI KLUM)   KENGÄT VAMOS KENKÄKAUPPA


Kuinka teidän syksynne on lähtenyt käyntiin? Onko luvassa kiireistä puurtamista vai onko joku kenties säästellyt vielä lomapätkän syksylle? Itse olen päättänyt panostaa tänä syksynä liikkumiseen ja kalenterista on raivattu tilaa nyt myös liikunnalle. Ajattelin, että uuden kuukauden alkaessa, pieni tsemppaus on paikallaan ja olenkin raahannut itseni tällä viikolla lenkille, hypännyt tv:tä katsellessa kuntopyörän selkään ja käynyt kerran jopa salilla. So far so good ja tulehtunut selkäkin alkaa olla jo liikuntakuntoinen. Aina liikuntainnon iskiessä minulla on kuitenkin tapana napata flunssa jostakin, joten nyt peukut pystyyn, että pöpöt pysyvät loitolla. Kalenteriin on jo tosin merkitty influenssarokotusaika ja muutama hierontakertakin, joten nyt tsemppaan todella, että kroppa pysyisi kunnossa.

Mutta nyt löpinät sikseen ja aamupalalle – kohta tsuku, tsuku, tsuku, tsuku, lähdetään!

IMG_8093IMG_8096 IMG_8088


Posted in and tagged by NOORA.