JA KOHTA TAAS SATAA

curiousersaappaatOnneksi sataa tänäänkin. Kenkäkaapissa aamuisin odottavat nimittäin maailman makeimmat kumpparit, joita on ilo käyttää. Kumpparini eivät oikeastaan näytä edes kumisaappailta ja niillä jaksaa kävellä hyvillä mielin koko päivän. Huomenna suuntaan päiväksi Helsinkiin ja säätiedotuksen mukaan ne kannattaa kiskaista sillekin suunnalle jalkaan. Nilkkureita muistuttavat NLY Shoesin kumisaappaat ihastuttivat jo näissä asukuvissakin, eikä kenkiä tosiaan heti olettaisi kumppareiksi – niin sirot ja sievät ne ovat! Sattumalta saappaat olivat juuri ostohetkellä vielä superhyvässä alessa, joten syksysaappaat löytyivät lopulta parilla kympillä.

”Sip-sap sip-sap-saa, tänään sataa ripsahtaa.
Sip-sap sip-sap-saa, sadehan sieniä kasvattaa.

Syksyn myötä olen törmännyt toinen toistaan ihanampiin saappaisiin ja yhdet kauneimmista löytyvät ehdottomasti Sieviltä. Roosa nauha-saappaat ovat suloiset kuin mitkä ja näillä saappailla talsitaan sadesäässä erittäin hyvän asian puolesta. Robinin kanssa yhteistyössä toteutetun malliston saappaita kävin jo Citymarketissa testaamassakin, mutta lopulta käytännöllisyys voitti ja NLY Shoes-kumpparit veivät voiton. Mustat kumisaappaat on ehkä kuitenkin loppuviimeksi helpompi yhdistää niin toimisto- kuin arkiasuihinkin.

PA017081PA017054

”Sataa sataa ropisee,
pili pili pom, pili pili pom.

Kumpparit sopivat käytännölliseen syysasuun kuin nenä päähän. Parhaimmillaan ne ovat tietysti muorin tekemiin villasukkiin yhdistettyinä. Sadepäivätkin tuntuvat huomattavasti mukavammilta silloin, kun aamulla lätäkköön astumisen jälkeen ei tarvitse kulkea koko päivää märissä sukissa. Itse asiassa, tänään taidan pomppia tarkoituksella lätäköstä toiseen.

Omat saappaani löydät tämän linkin takaa (ei, se ei ole mainoslinkki, vaan mainosVINKKI erittäin suloisten saappaiden luo) – reipasta päivää kaikille!

Ja hei, millaiset sadepäivän saappaat sinulla on?


Posted in and tagged by NOORA.