MUSTASUKKAINEN

IMG_7830 IMG_7836 IMG_7843

Alan pikkuhiljaa toipua kohtaamisestani Antin kanssa. Fangirl-87:n sydän sykki nimittäin pitkään melko tiuhaan tahtiin tuon Helsingin reissun jälkeen ja tapaaminen jätti taatusti ikuisen muistijäljen mieleeni.

Tapahtumassahan ovensa avasi juhlallisesti Anatude Pop Up-myymälä Forumin 0. kerroksessa ja fanituotteiden lisäksi paikan päällä pääseekin ihastelemaan myös upeaa valokuvataidetta. Fanituotteita täytyy kyllä vielä hieman hehkuttaa lisää! Uudet tuotteet ovat niin tyylikkään cooleja, että en tosiaan itsekään malttanut lähteä myymälästä tyhjin käsin kotiin. Nämä sukat oli alunperin tarkoitus antaa Matille, muttaaaa.. Testasin vaan ensin, että nämä istuvat varmasti hyvin jalkaan.

IMG_7839 IMG_7844

Omasta vaatekaapistani alkaa löytyä jo aika mukavasti kivaa fanitavaraa, jolla piristää pukeutumista. Elastisen naamapaidassa treenailen usein, Vesala-toppi on varma valinta kesälomafiiliksiin ja tänä syksynä pakenen kylmää syksyä Anatude-collegen sisuksiin. Viime viikolla bongasin tosin Vain Elämää-ohjelmasta, että Sannin fanituotevalikoimastakin löytyvän bomberin rinnuksissa komeilisi varsin näpsäkkä NN-logo (get it, Noora Näppilä?!<3). Takki jäi nyt kuitenkin vielä hankkimatta, kun kurkistin eteisen kaappiin ja huomasin, että talvitakkien comebackin jälkeen sinne ei mahdu enää y-h-t-ä-ä-n mitään lisää.

Mutta nyt Anatudea iltaan ja kohta Idolsin pariin! Olen kaivannut tätä ohjelmaa niin paljon – joko sä olet koukussa?!

IMG_7837 IMG_7831


Posted in and tagged by NOORA.