POSEERAUSJUMITUS

P9045629

Olipa naurettava ajatus kuvata asu t-paitahihoilla syysviimassa. Kesä lienee taputeltu purkkiin ja on aika unohtaa t-paitakelit ja toivottaa toppatakit jälleen eteisen kaappiin varastosta tervetulleiksi. Eikö ne juuri vasta pesty ja pukupussitettu kesäteloille? Palella en kuitenkaan hetkeäkään aio, joten minä ja suuren suuri punainen toppatakkini lähdemme liikenteeseen heti, kun tarve vaatii.

Okei, okei, okei, se itseasiassa oli jo toissapäivänä päälläni iltalenkillä. Oli kylmä. Ei nyt ehkä ihan vielä pakkasta, mutta minkäs vilukissa itselleen voi. Tämän viikon aikana olen huomannut kuluttaneeni myös huomattavan määrän teetä ja tuikkukynttilöitä pimeiden iltojen iloksi. Selviä syksynmerkkejä siis valtoimenaan havaittavissa kotonammekin.

P9045650 P9045640

T-PAITA BOY MEETS GIRL   FARKUT ZARA  NEULE LINDEX  KENGÄT MINNA PARIKKA

P9045636P9045653

Samaa linjaa aion jatkaa tälläkin viikolla. Teetä kynttilänvalossa. Kuten kuvistakin saattaa huomata, en ole aivan täydessä poseerausvireessä, sillä selkäni kipeytyi uudestaan. Patinpoistoprojektini oli jo hyvässä toipumisvaiheessa, kunnes haava tulehtui alkuviikosta. Tikit, joiden ilmeisesti piti sulaa ihon alle, päättivätkin löytää tiensä ulos, ja tulehduttivat haavan sen verran ilkeästi, että tuloksena oli jälleen lääkärikäynti, liikuntapaussi ja lääkekuuri. Haavan parantelu alkaa ikään kuin uudestaan ja luvassa on siis jumisia asukuvaposeerauksia vielä jonkin aikaa. Pientä takapakkia havaittavissa, mutta uppoudun uuden harmaan neulemekkoni uumeniin (kyllä, kävin ostamassa sen itselleni! <3) ja asettaudun mukavasti sohvalle. Lääkärin määräyksestä nyt täytyy hetken aikaa taas olla vaan.

Reippaampaa viikkoa teille!

P9045622


Posted in and tagged by NOORA.