KOSMETIIKKAJUTTUJA EHKÄ SINULLE JO TUTTUJA?

P9186360

Kuten tiedätte, haluan aina testata teille esittelemäni tuotteet ja eritoten kosmetiikan hyvin, jotta osaan kertoa niistä paremmin. Vinkkailen tuotteista, jotka olen kokenut itselleni sopiviksi ja joista ajattelen teidänkin innostuvan. Tällä kertaa edessäni on kuitenkin kolmikko, tai oikeastaan nelikko, tuotteita, joihin olen vasta tutustumassa. Ne ovat minulle niin uusia juttuja, että haluaisin kuulla josko teillä olisi jo niistä käyttökokemuksia.

Elämäni ensimmäinen Jolie Box saapui ilahduttamaan minua syyskuussa. Olen kuullut tästä boksista paljon ja tuotteiden joukosta löytyikin valtavasti mielenkiintoista luonnonkosmetiikkaa. Tuo vihreä purnukka kiinnitti kuitenkin huomioni välittömästi. Ekovistan Konjac-sieni on nimittäin kuulemani mukaan erinomainen väline herkkäihoiselle ihonpuhdistusta varten. Sieni kuorii ja kirkastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ja ilmeisesti puhdistaa jopa meikin. Oletteko testanneet? Tämän otan testiin pian!

P9186361

Salaa toivoin, että en ihastuisi tähän tuotteeseen. Etsin Roosan häitä varten peittävää, mutta meikkipohjan kuitenkin luonnolliseksi jättävää meikkivoidetta, ja Sokos Emotionissa minulle vinkattiin tämän meikkivoiteen suuntaan. Hintalappu sai kuitenkin lähinnä pökerryksiin ja tuntui hurjalta ostaa niin kallista meikkivoidetta ilman, että testaisin kuinka se edes iholleni sopii. Ystävällinen myyjä antoi kuitenkin mukaani pienen testerin, jolla pystyin kotona tutustumaan tuotteeseen paremmin. Olin nopeasti melko vakuuttunut. Meikkivoide levittyi kasvoilleni kauniisti ja tasaisesti, sävy pysyi muuttumattomana koko päivän ajan ja meikkipohja oli kuin hetki sitten tehty vielä illallakin. Niinpä Yves Saint Laurentin All Hours-meikkivoiteesta tuli uusi kaverini.

P9186370

Mutta nämä pienet tuubit ne vasta kiinnostavia ovatkin! Tämä kaksikko essencen Coast ’n’ Chill-tuotesarjasta on kuin tehty Suomen vaihtuviin vuodenaikoihin. Näiden make-up-dropsien avulla saat nimittäin muutettua asteittain nestemäistä meikkivoidetta joko tummemmaksi tai vaaleammaksi. Itse ainakin käytän erisävyisiä meikkivoiteita kesällä ja talvella. Kun päivetys alkaa pikkuhiljaa hiipua talvea kohti mentäessä, on sääli jättää liian tumma meikkivoide odottamaan seuraavaa kesää ja todennäköisesti sillä välin pilaantumaan. Näillä kahdella purtilolla oman meikkivoiteen sävyn voi mixata kohdilleen vuoden ympäri. Kätevää!

Muun muassa tällainen joukko mielenkiintoisia tuotteita odottaa testaamistaan. Odotan jo innolla – onko joku näistä minulle uusista jutuista jo sinulle tuttu?

P9186376

*Jolie Box ja essence-tuotteet blogin kautta saatu.


Posted in and tagged by NOORA.