HATTIVATTEJA HELSINGISTÄ

P9136091P9136101 P9126041 P9136080

Syytän hankinnastani sateista Helsinkiä. Eivätkös hattivatitkin villiinny aina myrskyisellä säällä? Kai nekin tekevät silloin heräteostoksia? Kyllä taatusti tekevät. Ainakin Ivana Helsingillä.

Päivääni mahtui siis eilen hitunen ”ylimääräistä” aikaa ja päätin vihdoin vierailla Ivana Helsingin myymälässä. Tarkoituksenani oli tosiaan ihan vain piipahtaa paikan päällä, mutta Moomin by Ivana Helsinki-malliston uutukaiset käänsivät pääni välittömästi ja matkustin kotiin Tampereelle kassissani lauma hattivatteja. Hattivattikuosinen mekko on herkku; kaukaa katsottuna et välttämättä edes hahmota, ketkä kuviossa seikkailevat, mutta mitä lähemmäksi pääset, sitä leveämpi hymy kasvoillesi nousee. 

P9136099 P9136104 P9126053P9136088

Tuliainen minulta minulle osoittautui jo nyt erinomaiseksi hankinnaksi. Olen viettänyt nimittäin lomapäiväni sen sisuksissa. Mekkonen on kauniisti laskeutuvaa materiaalia, etupuolella olevat taskut ovat huippukätevät ja mustiin sukkiksiin yhdistettynä, asu on samalla trendikäs sekä käytännöllinen. Tällä samalla lookilla voisin suunnata niin töihin, ruokakauppaan kuin vaikkapa frendin kanssa leffaankin. Samaa printtiä löytyi myös Ivanan uutuusleggareista – kokoasu hattivattikuvituksella olisi niin cool!

Olen yrittänyt noudattaa omaa periaatettani ja pitää vaatekaappiani kuosissa; jos hankin jotain uutta, pyrin laittamaan myös jotakin eteenpäin. Niinpä päivitin tänään Zadaa’han uusia tuotteita ja uusia koteja etsivät niin yhdet Parikan korkkarit kuin Ivana-mekkokin. Molemmat rakkaita aarteita, mutta hattivateille oli nyt raivattava paikka henkarikaapista.

Seuraavaksi yhdistän tämän korkojen ja pitkän mustan villatakin kaveriksi – stay tuned! ;)

P9136094 P9136107


Posted in and tagged by NOORA.