KUN TAPASIN SUOMEN KOVIMMAN POPTÄHDEN

P9146220 P9146270 P9146243

En oikein tiedä mistä aloittaisin. Kenties siitä hetkestä vuosikausia sitten, kun olin aivan murtunut Antin tiputtua Idolsista vai siitä, kun peto pääsikin yhtäkkiä irti ja Anatude alkoi valloittaa Suomea niin hurjaan tahtiin, että sisuksissani uinunut tuiskuttaja alkoi taas innolla odottaa minne tämä kaikki johtaa? Vaiko sitten hetkestä, kun eilen kättelin Anatude Pop Up Shopin avajaisissa rentoa ja iloista, Suomen kovinta poptähteä, jolla on aivan mieletön viikko meneillään?

Suuntasimme eilen yhdessä Iinan ja Ninan kanssa Kauppakeskus Forumissa tänään avautuvaan Anatude Pop Up Shopiin. Upeasti rakennettu kokonaisuus toimii samalla myös näyttelynä, jossa esitellään niin tuttuja asuja Antin kiertueelta kuin myös valokuvataidetta perustuen Vesa Silverin stailauksiin. Tyylikäs näyttely on todellinen #mustsee, unohtamatta samassa tilassa sijaitsevaa Pop Up-myymälää, josta voit kotiinviemisinä hankkia itsellesi hieman Anatudea tai Swägiä vaatekaappiin. Tänään ilmestyvän Anatude-levyn kaveriksi kannattaa ehdottomasti hankkia myös Anatude-lehti!

P9146237 P9146225 P9146268 P9146245

Varauduin tapahtumaan mennessäni, että illan isäntä olisi varmaankin niin kovassa pyörityksessä ihailijoiden ja vieraiden keskellä, että en itse ehtisi nähdä hänestä kuin vilauksen. Olikin siis upea ja sydäntälämmittävä yllätys, kun Antti kävi kättelemässä jokaisen vieraansa ja illan aikana kaikki ehtivätkin vaihtaa Antin kanssa sanasen ja ottaa yhteiskuvia muistoksi. Kyllä! Kymmenen vuotta siinä meni, mutta vihdoin tälläkin tuiskuttajalla on yhteiskuva hallussa (kiitokset Ninalle kuvista!).

Tyhjin käsin en malttanut myöskään Pop Up-myymälästä lähteä kohti kotia. Uudet fanituotteet olivat niin hienoja, että suosittelen lämpimästi vierailua 0. kerroksessa sijaitsevaan myymälään. Kauhukseni huomasin tapahtumaan lähtiessäni, että vaatekaapistani ei löydy mitään Tuisku-fanitavaraa, mutta nyt on tämäkin virhe korjattu. Kirjoittelen tätä postausta ylläni tyylikäs, upouusi Anatude-college – you are gonna love it, when you see it! Puseron olisi toki kruunannut Antin nimmari, mutta en ikinä olisi raaskinut sitä käyttää, jos puserossa komeilisi poptähden kädenjälki.

P9146262 P9146234 P9146255 P9146254

Lähtiessäni halasin Anttia ja toivotin hänelle kovasti onnea ja menestystä. Käynnissä on siis todellinen Anatude-viikko, joka starttasi Ylimääräisellä uutislähetyksellä, piti sisällään Idolsin ensimmäiset jaksot ja uuden albumin julkaisun. Kaiken kukkuraksi tänään aamulla on alkanut Mun on pakko twerkkaa-kiertueen lipunmyynti. Miehellä pitää siis kiirettä!

Joko liput on hankittu? Nyt siis nokka kohti Forumia ja hankkimaan kiertuelook kuntoon! Anatude Pop Up-myymälä on avoinna 15.-16.9. klo 10-18 sekä 20.9.-7.10. ke-la klo 10-18 (vapaa pääsy).

Minä kiitän hymyillen illasta, jota en koskaan unohda. Voi olisipa se 16-vuotias Noora aikoinaan tiennyt, mihin vielä lopulta päätyykään!

P9146292


Posted in and tagged by NOORA.