IHASTUS IHOLLA – VOITA KORRESIN SUOSIKKITUOTEKOLMIKKONI!

P9105981 P9105993

Kesä ei tehnyt kasvojeni iholle hyvää. Olin aivan hukassa. Ihonhoitotuote toisensa jälkeen aiheutti ongelmia ja kun jokin tuote tuntui ratkaisevan yhden pulman, se saattoi aiheuttaa toisen. Kun näppylät hävisivät, kasvot kuivuivat, kun jokin tuote kosteutti tarpeeksi, kasvot kukkivat jälleen. Toki taustalla saattoivat vaikuttaa muun muassa stressi tai kesän vaihtelevat säätilat, mutta niin tai näin, aiemmin hyväkuntoinen ihoni aiheutti nyt poikkeuksellisen paljon päänvaivaa.

Kunnes Korres, tuo kreikkalainen Ateenan ensimmäiseen homeopaattiseen apteekkiin juurensa juontava yritys, toi mukanaan uusia tuulia ihonhoitooni. Siinä missä Giorgios Korresin isoisä imi terveyttä aikoinaan Naxosin saarella yrttisiirapistaan, minä iloitsin päivä toisensa jälkeen ihosta, jonka hyvinvointi löysi pikkuhiljaa taas balanssin. Nämä kolme aarretta iloisiin ihonhoitohetkiin vaadittiin.

P9105988 P9106027

Korresin Black Pine 3D-tuotesarja on kattava ja tuotteiden joukosta löytyi monen monta kiinnostavaa tuotetta. Muotoileva silmänympärysseerumi oli tuotteista ensimmäinen, johon rakastuin jo parin käyttökerran jälkeen. Se vei hetkessä mukanaan niin tummat silmänaluset kuin turvotuksenkin, joten on sanomattakin selvää, että yhteinen matkamme jatkuu senkin jälkeen, kun testituotteeksi saamani pullo tyhjenee. Tuote on myös äärimmäisen fiksusti sijoitettu pulloon, joka annostelee riittoisaa tuotetta hygieenisesti juuri sopivan verran käyttöösi. Kun täytin kesällä 30 vuotta, sain kuulla monesta eri suusta kuinka nyt viimeistään tulisi käyttöön ottaa kunnon silmänympärystuote. Tässä se nyt on, pullotettua kultaa Välimeren maisemista.

Silmänympärysihon ongelmien lisäksi, jatkuva ihon kuivuminen alkoi ärsyttää jo toden teolla. Samaisen tuotesarjan päivävoide teki vaikutuksen nopeasti ja rikkaasta koostumuksestaan huolimatta, se sopi erinomaisesti myös meikin alla käytettäväksi. Iho voi paremmin, punoitus on kadonnut ja huomaan taas viihtyväni paremmin myös ilman meikkiä. Yhdessä Black Pine 3D-seerumin kanssa käytettynä, tämä timanttinen duo on tehnyt minuun todella ison vaikutuksen. Iho kirkastui ja virkistyi – juuri sitä toivoinkin!

Siksi olenkin enemmän kuin innoissani siitä, että pian tämä kolmikko saattaa löytyä myös sinun kylpyhuoneestasi.

P9106010P9105999

Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, osallistut  tuotekolmikon arvontaan. Yksi onnekas pääsee siis pian testaamaan ja ihastumaan uuteen suosikkisarjaani, joka sai kasvojeni ihon voimaan taas hyvin. Mikäli kuitenkin joku muu Black Pine 3D-tuotesarjan tuotteista olisi se, mitä juuri sinun kasvojesi iho kaipaa, voittajan kanssa voidaan räätälöidä juuri hänelle sopiva kolmen tuotteen tuotepaketti.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 13.9. klo 21.00.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja voittajaan ollaan sähköpostitse yhteydessä. Kiitokset kaikille osallistujille! <3

Korres haluaa hemmotella lukijoitani myös alekoodilla. Käyttämällä koodia CCNOORA Korresin verkkokaupassa, saat normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta 31.10.2017 asti.

Hurmaavia ihonhoitohetkiä! <3

P9105999 P9105989

*Postauksessa nähdyt tuotteet blogin kautta saatu. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged , , by NOORA.