LEMPEÄÄ LOMAILUA

P9095765P9095790P9095784

Syksy on tehnyt minulle niin hyvää. Pätkin kesälomani kaksi ensimmäistä viikkoa pieniksi parin päivän pätkiksi kesän aikana ja huomasin vasta kesän kääntyessä syksyksi, että nyt, nyt olen loman tarpeessa. Kesälomalainen täällä siis moi! En halua viettää tätäkään lomaa kuitenkaan pötkötellen sängynpohjalla tai tylsistymällä kotona. Rutiineja saa ja pitää olla lomallakin.

Huomasin kuitenkin jo muutamassa päivässä, että  pienetkin muutokset arjen kiireessä tekevät ihmeitä. Normaalisti herätyskelloni soittaa kuuden jälkeen, nyt siirsin sen soittamaan vähän ennen kahdeksaa. Tavallisesti Epun kanssa kipitellään nopea lenkki töiden jälkeen, nyt nautin suunnattomasti pitkästä ja rauhallisesta iltapäivälenkistä. On ihanaa, että kelloa ei tarvitse koko ajan vahdata ja vaikka lomallakin arjessa säilyvät ne tietyt rutiinit, otteen höllääminen tekee hyvää. Pakko sitä välillä on huilata, niin se vaan on. 

P9095772 P9095782P9095763

LEGGINGSIT MAINIO CLOTHING (*blogin kautta saatu)   NEULE H&M   LENKKARIT NIKE

Kesälomalleni on osunut nyt yksi jos toinenkin sadepäivä, mutta senkään en ole antanut haitata. Juuri niitä päiviä varten on kumpparit keksitty! Syksy on vuodenaikana visuaalisesti ajateltuna se oma suosikkini, ja kamera on kulkenut mukanani paikasta toiseen. Olen valokuvannut, tarttunut innolla työprojekteihin, jotka päästävät graafiset taitoni irti ja seuraavana suunnitelmanani on siivota työhuoneeni kuntoon. Tällä hetkellä työhuoneeni on kaaoksen vallassa, enkä vietä siellä juurikaan aikaan. Kun ympäristö ei inspiroi, eivät hommatkaan tule tehdyksi. Siksi käytänkin lomastani ainakin päivän työhuonetta järkäten.

Mutta huomenna vasta ihana lomapäivä onkin luvassa, sillä suuntaan heti aamuvarhaisella Helsinkiin. Ohjelmassa on blogijuttuja, mutta ehkäpä annan fiiliksen viedä ja käyn vaikka hieman shoppailemassakin. Helsingissä on ihania putiikkeja, joita ei Tampereelta löydy. Ehkäpä suuntaan niihinkin huomenna!

Ja hei, muistakaa tekin, että lepo on tärkeää. Olen melko varma siitä, että levännyt fiilikseni välittyy jopa asukuvista nyt aitona ja rentona hymynä. Eikä siihen tarvittu kuin pari meikitöntä verkkaripäivää. Voidaan hyvin!

P9095767 P9095787 P9095777


Posted in and tagged by NOORA.