MUKAVUUDENHALUINEN FESTARIMUMMU

P8190372 P8190376 P8190340 P8190351

Kylläpä teki festariviikonloppu hyvää! Ehdin jo huolestua, että tämä kesä sujahtaa ohi ilman festarisafkaa ja keikkafiilistelyjä, mutta mitä vielä, kesä huipentuikin lopulta omassa kotikaupungissani järjestettyihin Blockfesteihin. Blockfest juhli tänä vuonna jo kymppisynttäreitään, ja viime vuosien aikana nämä legendaariset festarit ovatkin kuuluneet myös omiin kesäperinteisiini. Satoi tai paistoi, festariporukan fiilis on vuodesta toiseen katossa ja järjestelyt on niin hyvin hoidettu, että tällainen mukavuudenhaluinen festarimummukin viettää mielellään pari festaripäivää ihastuttavissa hengailuloungeissa ja kurkkii samalla pari keikkaa.

Screeneillä pyöri linkki testiin, jonka perusteella määriteltiin, millainen festarikävijä olet. Testi jäi tekemättä, mutta festarikissani kanssa mietiskelimme, että meidän kohdallamme tulos olisi todennäköisesti mukavuudenhaluisen festarimummon luokkaa.

P8190391 P8190370

TAKKI HAILY’S FASHION    FARKUT ZARA    NEULE H&M    LAUKKU LINDEX   TENNARIT SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)

ASUKUVAT : IINA MOUKOLA

P8190385 P8190381

Viikonmittainen kesälomapätkäni tuli sekin Blockfestin myötä päätökseensä ja arki alkoi taas tänä aamuna klo 6.00. En saa ikinä kunnolla nukutuksi ensimmäisenä lomanjälkeisenä yönä, vaan pirteänä heräsin naputtelemaan teille postausta jo kukonlaulun aikaan. Eppu on viety, aamukahvi kelluu masussa ja paluu arkeen voi alkaa. Mutta ei hätää, lomaa on jäljellä vielä pari viikkoa, joten minun kesäni jatkuu todennäköisesti vielä pitkälle syyskuuhunkin. Tuon ajatuksen voimin maanantai ei tunnu ollenkaan niin ikävältä ajatukselta.

Tsempitykset kaikille uuteen viikkoon – vieläkö festarihumu painaa vai onko uusi viikko startattu käyntiin täysillä akuilla?

P8190377 P8190394 P8190355

*Sokos VIP-lippu blogin kautta saatu.


Posted in and tagged by NOORA.