PIKKUSISKON SYNTYMÄPÄIVÄ

P7201187 P8164664

Hei Muumi, voisitko kertoa minulle kuinka monta selfietä kanssasi on otettu kesän aikana? Jo siinä ajassa, kun istuin tänään Tuhto-ravintolan terassilla lounaalla, viereesi kivelle istahti ainakin viitisentoista turistia ja muumiystävää. Enkä ihmettele suosiotasi lainkaan, olet varsin kuvauksellinen otus.

Pakkailen täällä juuri Roosan syntymäpäivälahjaa. Koska häätkin ovat jo aivan nurkan takana, varsinaisia juhlia ei illaksi ole luvassa, mutta haluan toki muistaa siskoa juhlapäivänään. Koska Roosa osti minulle muutama viikko sitten maailman ihanimman muumipuseron syntymäpäivälahjaksi, päätin jatkaa saman teeman mukaisesti ja ideoin Roosan lahjan Arabian muumiaiheisen tarjoilulautasen ympärille. Lautasen kuvitus sopii myös täydellisesti lähestyvään juhlaan – suloinen muumihahmopariskunta muistuttaa ainakin etäisesti meidän ihastuttavaa hääpariamme! ;)

P8164671 P7201204 P8164667 P7201183

Lautasen olin hankkinut jo Iittalan myymälästä etukäteen, mutta täydellinen kortti löytyi lautasen kylkeen vieraillessani ensimmäistä kertaa Muumimuseossa Tampere-talossa. Kyllä, minulla on jo useampikin käynti takana! Museo on ehdottomasti näkemisen arvoinen, ainutlaatuinen ja taianomainen, ja siksi hainkin osaksi Roosan lahjaa tänään hänelle ja hänen miehelleen lahjaliput Muumimuseoon.

Muumimuseo-lippujen lisäksi lautaselle tiensä löysi vielä myös lahjakortti Tampere-talon Tuhto-ravintolaan, josta on nopeasti muodostunut yksi omista lempparilounaspaikoistani Tampereella. Lounaan hinta on kohtuullinen, joka kerta olen syönyt siellä erinomaisen aterian ja miljöö on kaiken kaikkiaan todella viihtyisä. Tuhton erikoisuuksiin kuuluvat muuten Kalevan Panimon Tam- & Pere-oluet, joten museokierroksen jälkeen Roosa ja Veetrikki voivat vaikka korkata Tuhton terassilla tamperelaisille leijonille kunnianosoituksena valmistetut erikoisoluet.

Tällä kertaa paketoin siis Roosalle lahjaksi lähinnä elämyksiä ja treffit tulevan aviomiehensä kanssa, mutta eiköhän lautasen kuvitus muistuta mieleen ikuisesti sen, minä syntymäpäivänä hän sen minulta sai. Kääk, häät ovat pian täällä!

P7201220 P8164679


Posted in and tagged , by NOORA.