NYT POLTTAA

P8113907 P8113888 P8113873

Nakupalettisaaga sai jälleen jatkoa! <3_<3

Olin jo tehnyt päätökseni, että tämä Urban Decayn Naked-paletti jäisi hankkimatta. Instan kuvavirtaan alkoi kuitenkin viime viikolla ilmestyä upeita otoksia samaisella paletilla meikatuista kaunokaisista ja se oli menoa sitten. Bloggaajakollegani ja kauneustubettajat tarjosivat niin paljon inspiraatiota paletin suhteen, että se oli pakko käydä hankkimassa itselleen lomalahjaksi Sokokselta. Ihan pakko. Kun pääsin myymälässä näkemään paletin livenä, en enää myöskään pelännyt sitä, että sävyt olisivat liian punertavia omaan makuuni tai että sinisten silmien rinnalla niiden käyttö saattaisi jäädä vähäiseksi: paletti on nimittäin koottu taidokkaasti ja se tarjoaa avaimet täydellisen syysmeikin tekoon.

Aloitin testailuni ja meikkileikit kuitenkin varovaisesti sävypaletin haaleimmilla sävyillä. Kerään vielä rohkeutta paletin toisen reunan käyttämiseen, toistaiseksi viihdyin melko maltillisten sävyjen parissa.

P8113894 P8113858 P8113890 P8113870

Paletissa on muutama todellinen herkku ja eritoten kaksi nimenomaan punertavaa ja säkenöivää sävyä nousivat yllärisuosikeiksi. Totuushan on toki se, että arkimeikissäni näkymään tulevat korkeintaan neljä vasemmanpuoleista maanläheistä luomiväriä, mutta jos lomalla aivan villiksi heittäydyn, yritän taatusti taikoa luomilleni hieman tummempaa lookia ainakin viikonlopun festareille. Lumbre, Scorched ja Ember ovat nimittäin tajuttoman kauniita sävyjä.

Minä jatkan siis harjoituksia, mutta teitä, joilla sivellin on paremmin hallussa ja olette jo taikoneet paletilla meikkejä blogeihinne tai instaan, pyydän jättämään linkkejä kommenttiboksiin. I need more inspiration! <3

P8113887 P8113911


Posted in and tagged by NOORA.