BLOCKFEST, SEE YOU SOON!

P8164614 P8164588 P8164647 P8164631

Tästä ei tullutkaan festariton kesä! Kun Tampereen Sokokselta kilahti festarikutsu mailiini viime viikolla, hihkuin ääneen. Blockfest, here I come! Olen aivan fiiliksissä, sillä viime vuonna Blockfest huipensi koko kesän ja koska festarihumuun kanssani suuntaa sama timantti kuin viime vuonna, viikonlopusta tulee taatusti hauska. Suunnitelmissani on nauttia kesän viimeisistä päivistä, syödä jotain superhyvää festarisafkaa, hymyillä läpi suosikkiartistien keikat ja kuvata blogiin talteen ainakin streetstylea – muistatteko vielä tämän postauksen viime vuodelta? Veikkaan, että liikenteessä on taas niin tyylikästä porukkaa, että tuo postaus saa melko varmasti tänä vuonna jatkoa.

P8164619 P8164615

FARKKUTAKKI ZARA   TOPPI H&M     FARKUT ZARA     KENGÄT MINNA PARIKKA

P8164660

Oma festarilookini on vielä vähän hakusessa, mutta kun kuulin, että Sokos VIP-rannekkeella saa Sokoksen normaalihintaisista vaatteista -20%:n alen, huoleni katoavat siinä vaiheessa, kun saan rannekkeen käteeni. Jos omasta kaapista ei löydy festarilookia, käyn hankkimassa nimittäin Sokokselta erään upouuden Adidaksen verkkaritakin, jossa on aivan mieletön, syyssävyinen, kukkaprintti. Sen kaveriksi voisin vaikkapa ommella itselleni mustan midi-hameen. Ideoita siis on, nyt täytyisi vaan päättää, että mitä pukee ylleen!

Mutta tyypit hei – käsi ylös kuka on lähdössä Blockfesteille!

P8164601 P8164655 P8164595


Posted in and tagged , , by NOORA.