MUISTOIKSI KUIVATETTU

P7211271 P7211275 P7211277

Osa saattaa muistaakin, kuinka sopivasti satuinkaan seisomaan eteeni tipahtaneen hääkimpun kohdalla heinäkuisissa kaverini häissä. Okei, okei, okei. Totuushan on se, että JUOKSIN kimpun perässä. Kilpailuhenkinen luonteeni heräsi ilmeisesti siinä vaiheessa päiväuniltaan ja suorastaan kyynerpäätaktiikkaa hyödyntäen kiisin kimpun perässä. Jätin videokamerani kuvaamaan onneksi kimppua heittävää morsianta, joten oma säntäilyni ei tallentunut muistikortille.

Kimppu oli aivan valtavan kaunis ja se kesti maljakossakin virkeänä monen monta päivää. Koska ajattelin, että kauniista kimpusta olisi ihana kuivattaa pari oksaa talteen, otin kimpusta kuivumaan hieman pienimpiä ruusuja ja harsokukkaa. Kun morsiuskimppu kokonaisuudessaan sitten lopulta nuukahti, otin siitä talteen myös ruusuissa olleet timanttineulat. Näiden materiaalien kanssa käynnistyi pieni diy-projektini.

P7211276 P7211280 P7211283

Kokosin kuivattamistani kukista pienen kimpun ja hankin kehyksen, jonka väliin kimppu mahtuisi. Käytin hieman kontaktimuovia taustana ja sidoin narulla kimpun paikoilleen. Morsiuskimpussa olleita timanttineuloja ja koristeita käytin apunani kimpun asettelemisessa ja lopulta pienen pieni muistojeni taulu olikin valmis.

Lukuunottamatta harsokukan herkästi varisseita kukintoja, lopputulos oli juuri sellainen kuin ajattelinkin. Muisto kimpusta elää siis vielä pitkään.

Ihastuttavaa päivää! ♥_<3

P7211304


Posted in and tagged , by NOORA.