MAAILMAN MAHTAVIMMAT TYÖKAVERIT

P8083746 P7271662 P8083780

Pupuperheenlisäystä kenkäkaapissa! <3

Näyttävät tietävän sen kortin perusteella itsekin, mutta todettakoon nyt ihan ääneen, että arkipäiviäni ilahduttaa melkoisen timanttinen joukko. Säkenöivät tyypit olivat keränneet minulle yllätykseksi 30-vuotislahjan, jonka myötä lipastoni päällä on nyt kaksi kengällistä glitteriä ja neljä pupunkorvaa. Minna Parikan glitterpuput matalilla koroilla ovat olleet haaveissani jo silloin parikymppisenä (:D), ja nyt nuo höpönassut toteuttivat synttäritypyn haaveen. Pompin kuin pupu konsanaan, kun tätä ylläriä kuorin paketista.

Kun kengät ovat liian kauniit pidettäviksi kenkäboksin sisuksissa, niitä voi todellakin säilyttää eteisen lipaston päällä koristeina. Eikös? Matti oli tosin sitä mieltä, että saman periaatteen mukaisesti hän voisi säilyttää lempparifutisnappiksiaan pupujeni vieressä. Höpö höpö.

Kiitos maailman mahtavimmat työkaverit – lupaan kipitellä näissä kengissä sitten muutaman kuukauden päästä firman pikkujouluihin! Ja kuten olen jo useampaan otteeseen maininnut, 30 vuotta täyttäminen ei ollut ollenkaan hassumpi juttu.

P8083750 P8083778 P8083765


Posted in and tagged by NOORA.