MATKALAHJA MATILTA

IMG_6358P7140406IMG_6356

Kaulassani roikkui lähtöpäivän aamuna, viime perjantaina, jotakin todella suloista ja ihanaa. Matti saattoi minut nimittäin aamulla linja-autoasemalle ja kaivoi esiin takataskustaan yllätyslahjan tuomaan onnea matkalle. Uhana Designin Neilikan!

Korttiin oli kirjoitettu mukavan matkan toivotukset ja tällaiset hurmaavat rakkauslahjathan vievät ainakin minulta jalat niin alta, että ihan liikutuin. Matti tiesi kuinka paljon olenkaan tätä matkaa suunnitellut ja intoillut, ja halusi toivottaa mitä ihanimmalla tavalla onnea matkaan. Harmillista, että tuo kaunis koru on kääntynyt väärin päin juuri tuota lähtökuvaa otettaessa, mutta samainen kaulakoru riippuu kaulassani tälläkin hetkellä, joten sitä tullaan taatusti näkemään asukuvissa vielä paljon.

Tämän naisen saa kovin onnelliseksi Uhanan aarteilla – kas tässä vinkki viitonen myös niille, jotka ovat kyselleet mitä haluaisin ensi viikolla syntymäpäivälahjaksi.. ;)

Täältä virtuaalinen kimppu neilikoita päivääsi, pidetään hyvä päivä!

IMG_6360


Posted in and tagged , by NOORA.