MEKKO, JOKA EI PÄÄTYNYTKÄÄN HÄIHIN VAAN BERLIINIIN

P7161118 P7161083 P7161087 P7161057

Etsin hiki päässä mekkoa hääjuhlia varten parisen viikkoa sitten ja päädyin lopulta seisomaan Sokoksen sovituskoppiin tämä mekko ylläni. Olin ostamassa ihanan kesäistä mekkoa ystäväni häihin ja virtuaalinen mielipideraatini (=äiti, Roosa ja Iina) nyökyttelivät puhelimen toisessa päässä valinnalleni. Lopulta kaunis ja raikas mekko päätyikin kassan kautta kotiin. Häihin se ei kuitenkaan koskaan päässyt. Koska toimin häissä videokuvaajan roolissa, päätin kuitenkin lopulta pukeutua käytännölliseen haalariin, jotta pystyisin keskittymään työhöni eikä minun tarvitsisi huolehtia helmaa pöllyttävästä tuulesta tai pelätä vilauttelevani liikaa istahtaessani nurmikolle löytääkseni juuri sen oikean kuvakulman hääparia kuvatessani.


MEKKO Y.A.S   KENGÄT MINNA PARIKKA    LAUKKU ZARA   AURINKOLASIT ASOS

Kuvat: Iina Moukola


Vaikka mekossa ei ainakaan vielä ole häitä juhlittukaan, halusin ehdottomasti näyttää sille maailmaa ja puin mekon ylleni viimeisenä Berliini-päivänämme. Turistikierroksemme lomassa päädyimme myös tallentamaan molempien sunnnuntaiasut kameran muistikorteille. Helmat hulmuten kipittelin ylös ja alas museon portaita ja melkoisen suuresta kuvasaaliistakin voi päätellä, että tässä asussa olo oli jotenkin niin nooramaisen kotoisa! Eikö olekin maailman raikkain värimaailma asussani?

P7161130 P7161142 P7161093

Virkistävää saada bloginkin puolelle uusia maisemia maailmanmatkailun ansiosta. Vaikka mitään vikaa ei näissä omissa kotiympyröissänikään ole, on jotenkin todella ihanaa päästä seikkailemaan aina välillä toisenlaisiin maisemiin. Reissaaminen antaa myös itselleni inspiraatiota ja monesti matkalta palaakin kotiin pää ideoita pullollaan. Berliini-materiaalia on luvassa vielä lisää ja heti huomenna jatketaankin seikkailumme läpikäymistä.

Näitä kuvia katsellessani tein muuten yhden päätöksen. Lupaan pukeutua tuohon mekkoon jonain aivan tavallisen tylsänä arkipäivänä. Muuten se vaan jäisi pölyttymään kaapin nurkkaan odottaessaan sopivia juhlia, jonne sen voisi pukea päälleen. Arjesta voi onneksi tehdä juhlaa juuri silloin, kun itse haluaa.

Pidetäänkö huomenna mekkopäivä?

P7161136 P7161133 P7161106 P7161126


Posted in and tagged , by NOORA.