BLOGISSA NÄHTYÄ – NYT ALESSA!

Kuten joku on saattanut jo huomatakin, olen melkoinen alehaukka. Teen paljon vaatehankintoja aina vasta alennusmyynneistä, seikkailen nettikirppiksillä ja ostan tuotteita secondhandinä – esimerkiksi yksiäkään Minna Parikan kengistäni en ole ostanut normaalihintaisina!

Nyt, kun juhannuksen jälkeiset alennusmyynnit kiihtyvät kiihtymistään, nostin nettikauppojen syövereistä esiin sellaisia tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet blogissani ja jotka nyt ovat päätyneet alerekeille.

Ainakin nämä omat suosikkini bongasin jo!

ccnoora

| Sain oman Odd Molly Hello Knitty-neuletakkini Odd Molly-piknikiltä, mutta nyt tuo upea valkoinen takki löytyy hurjalla aleprosentilla varustettuna Odd Mollyn verkkokaupasta. Tämä on tällä hetkellä ehdottomasti käytetyin vaatekappaleeni! |

| Oletteko jo kyllästyneet Parikan Pompomeihini? Ne ovat näkyneet aaaaika monissa asukuvissa tänä vuonna. Nämä ovat ehdottomasti mukavimmat ja eniten käytetyimmät Parikkani. Omat kenkäni ovat mustat, mutta samaa mallia löytyy nyt Parikan verkkokaupan aleista kultaisina ja hopeisina. Hintalapussa lukee 105 euroa – aleprosentti kohdillaan, sanoisin! |

| Supersöpö röyhelöin koristeltu farkkupaitani on sekin päätynyt alerekille keikkumaan. Tämä on yksi harvoista vaatekappaleista, jonka ostin normaalihintaisena keväällä, ja kuten näkyy, olisi miltei kannattanut odotella kesäaleja.. |

Oletteko tehneet jo hyviä löytöjä kesän aleista?

Tuotekuvat lainattu: Odd Molly/ Minna Parikka/ Zara.


Posted in and tagged by NOORA.