KESÄPIRKKONA

P6245010 P6245017 P6244988

Hmmm.. tässä taitaa olla tämän kesän lempiasuni tähän mennessä. Rentoja kulutuksia rennoissa farkuissa, on pehmeän puuterista roosansävyä, on kesäkampaus ja valkoinen pitsineuletakki, jonka helman kesätuuli nappaa mukaansa. Kyllä se tämä taitaa olla, viileiden kesäpäivien asusuosikki.

Kävin muutama viikko sitten pitkästä aikaa Veskan Vero Modassa ja kerrankin sattui niin, että löysin etsimäni farkut ensimmäisestä myymälästä, jonne astelin sisään. Monestihan farkkujen hankkiminen on tuskaista puuhaa, mutta tällä kertaa ne oikeat löytyivät heti. Kaipasin kaappiini nimenomaan löysän laiskat kesäfarkut, joista saavat polvetkin pilkottaa läpi ja nämä Vero Modan farkut olivat aivan nappilöytö. Alle kympillä mukaani tarttui kaiken kukkuraksi myös maailman herttaisimman värinen toppi – siinäpä kaksi parasta kesälöytöä tähän mennessä!

P6245025P6245008

 


NEULETAKKI ODD MOLLY (*blogin kautta saatu)    FARKUT VERO MODA    TOPPI VERO MODA       KENGÄT SOWHAT


Viiletän heinäkuun paikasta toiseen, mutta huomenna ehdin onneksi istahtaa kampaajaystäväni penkkiin. On aika päivittää kesätukka kuntoon. Katkeilevat hiukseni ovat viime aikoina tuottaneet minulle vähän ongelmia, mutta huomenna Kirsi taikoo taatusti taas kutrit kuntoon. Lupaan kuvailla teille makeoverista kuvamateriaalia talteen niin näette konkreettisesti kuinka huikeita muutoksia Kirsi osaakaan tehdä.

Mutta nyt, tiistaita kohti! Heinäkuu kiitää yhtä nopeasti kuin minäkin päivästä toiseen – nyt täytyy alkaa kiireesti toteuttaa kesän to do-listaa, että ehtii varmasti tehdä kaiken. <3

P6244987 P6244993 P6245024 P6245019


Posted in and tagged by NOORA.