PRIMADONNAN HEVONEN

P6234949 P6234885 P6234907

Muistatteko muumijakson, jossa Muumipeikko pelastaa sirkuksen primadonnan ja tämän hurmaavan hevosen vedenpaisumuksen keskeltä? Niiskuneitihän tulee hurjan mustasukkaiseksi, kun nenäkäs Primadonna vie Muumipeikolta jalat alta, ja tulvan lisäksi Muumilaaksossa painiskellaankin pian myös rakkauspulmien keskellä. Kaiken hälinän keskellä laakson niityillä laukkaa myös hulmuavaharjainen hurmaava hevonen.

P6234930P6234909P6234954

Coruun uutuus laukkasi juuri sopivasti juhannukseksi kaulalleni koristeeksi. Korvissani lukuisia kertoja roikkuneet Mymmelit ovat ihastuttaneet kerta toisensa jälkeen ja tämä hurmaava uutukainen vasta saakin sydämen heittämään kärrynpyöriä. Primadonnan hevonen ravasi ainakin suoraan minun sydämeeni. Taidokkaasti ohuesta ja pehmeästä silikonimateriaalista valmistetut korut sopivat täydellisesti nimittäin kesäänkin, materiaali on niin kevyttä, että näyttävinkään koru ei  paina juuri mitään!

Coruun lähettämä juhannuslahja ilahduttikin tätä Primadonnaa suuresti ja tulee taatusti ilahduttamaan käyttäjäänsä jatkossakin – tämä aarre osana asukuvia jo pian!

Syreenintuoksuista sunnuntai-iltaa; arki alkaa taas huomenna, paras siis varmaankin viettää leppoisa ilta ja latailla vielä akut täyteen. <3

P6234937

*Primadonnan hevonen-kaulakoru saatu blogin kautta.


Posted in and tagged by NOORA.