SIIVU LOMAA

IMG_5934 IMG_5940 IMG_5942

Olen todella taitava keksimään tekosyitä kakun leipomiselle. Viikonloppuna syötiin muun muassa lomanlopettajaiskakkua. Valmistin todellisen laiskan lomalaisen kakun, johon ei tarvittu kuin valmis kakkupohja, hirvittävä läjä kermavaahtoa, tuoreita mansikoita, pensasmustikoita ja raastettua suklaata. Lopputuloksesta tuli niin käsittämättömän herkullinen, että kesälomanlopettajaiskakku syötiin miltei saman tien parempiin suihin.

Siinä kakkua parvekkeella popsiessani olin hetken aikaa sitä mieltä, että lomalla ei tullut oikein tehtyä mitään. Päivät hävisivät kauheaa vauhtia, mutta teinkö oikeastaan mitään?

Hetkeä myöhemmin avasin Instagram-profiilini ja selailin kuvia viikon varrelta. Valtava määrä kuvia, suuren suuri määrä kesämuistoja! Viikon aikana tulikin tehtyä huomaamattaan vaikka mitä.

dfgdf

Lomapätkäni alkoi Helsingistä. Näin upeita tuttuja tyttöjä, tein itselleni kukkaseppeleen ja tutustuin R-Collectionin uuteen mallistoon.
Seuraavana päivänä olimmekin jo treffeillä Särkänniemessä. Söimme kesän ekan pehmikset, pelasimme huvipuistopelejä ja fiilistelimme kesää.
Keittiökin sai raikkaan uuden kesäilmeen, kun ostimme kaksivuotiasta kihlaustamme juhlistaaksemme keittiöntuolit Ikeasta.
Hieman ehdin intoilla myös tulevista pikkusiskoni häistä, kun esittelin teille tekemäni hääkutsun ja kyynel silmäkulmassa aloin etsiä uutta kotia liian pienille hääkengille.
Ja juhannustakin juhlittiin! Samalla ehdittiin harrastaa kotimaanmatkailua, kun juhannusaattona ajelimme Vesaa morjestamaan Tuuriin. Tällä kertaa päästiin ihan oikeasti sanomaan kyläkauppiaalle ”moro”.
Ehdin viettää aikaa kotonakin; tein jonkin verran töitä ja sadepäivien iloksi ompelukonekin lauloi taas tasaiseen tahtiin.
Yksi loman mukavimmista illoista vietettiin siskosten kesken, kun pikkusisko kutsui kylään ja minä nappasin skumpan kainaloon.

Eikä tässä edes vielä kaikki.

Näin jälkikäteen ajateltuna lomaviikkoni olikin siis suhteellisen kiireinen. En kuitenkaan muista koska viimeksi olisin viettänyt näin rentouttavan ja monipuolisen loman. Vaikka seuraavan kerran lomapätkä osuu eteeni vasta loppukesästä, ei sovi unohtaa, että ihana kesä jatkuu kuitenkin koko ajan. Arki-illoille on siis keksittävä mukavaa kesätekemistä.

Kiitos loma, olit ihana.

IMG_5935IMG_5939 IMG_5936 IMG_5938


Posted in and tagged , by NOORA.