HÄÄKUTSU

IMG_5695 IMG_5700 IMG_5703

Tuo tuossa on yksi kaikkien aikojen tunteellisimmista graafisista projekteista, johon ikinä olen tarttunut. Sain suuren, sydäntä lämmittävän kunnian suunnitella ja toteutta pikkusiskoni ja tämän tulevan aviomiehen hääkutsun. Nyt, kun kutsut ovat jo saavuttaneet vastaanottajansa, uskallan hieman vilauttaa tekelettäni myös täällä blogin puolella.

Olen ikään kuin vahingossa ajautunut nyt Roosan häiden myötä myös itse mukaan tähän vaaleanpunaiseen hääkuplaan. Huomaan surffailevani hääsivustoilla ja fiilisteleväni tulevia juhlia sydän innosta pamppaillen – ehkä juuri siksi myös kutsun suunnitteleminen tuntui niin huikealta jutulta! En tiennyt, että upeat kutsut voi tilata suoraan erilaisilta nettisivustoiltakin todella näppärästi, mutta Roosa ja Veetrikki halusivat uniikit kutsut, johon sain jättää siveltimenjälkeni. Sain kutsun toteuttamiseen vapaat kädet, värimaailmaan ja vesivärivivahteisiin Roosa toki heitti mukaan toiveitaan.

IMG_5696 IMG_5697 IMG_5704

Maalasin kutsun aluksi vesiväripaperille, josta skannasin sen koneelle käsiteltäväksi. Värit tallentuivat kauniisti valmiiseen kutsuun ja akvarellisävyt toimivat hääkutsussa herkkyyttä luoden erinomaisesti. Fontiksi valittiin upeaa kaunokirjoitusta ja ohjeet kirjattiin ylös selkeällä ja pelkistetyllä fontilla. Suunnittelin vielä hennon RV-logon kutsujen yläreunaan, jota voi käyttää jatkossa myös vaikkapa kiitoskorttien koristeena. Kaksipuoliseen kutsuun saatiin kaikki oleellinen mahtumaan kätevästi.

Hääpari halusi pitää yleisilmeen muutenkin mahdollisimman selkeänä, joten askartelulta vältyttiin kokonaan. Roosa lähetti kutsun sähköisesti A-printin kotisivujen kautta ja pinon valmiita kutsukortteja kirjekuorineen sai noutaa muutaman päivän jälkeen toimistolta. Myönnän, että jopa hieman yllätyin siitä, kuinka hyvin lopputulos vastasi valmiina alkuperäistä. Värit toistuvat kutsussa juuri niinkuin pitääkin ja mikä parasta, hääpari on tyytyväinen.

IMG_5701

Kutsun viimeistelivät Roosan ja Veetrikin kuvasta teetetyt postimerkit. Muistatteko, kun kävin kuvaamassa paria puolisentoista vuotta sitten? Tuo mustavalkokuva on peräisin juurikin tuosta Arboretumissa kuvatusta setistä.

Rakkautta, rakkautta, rakkautta – sitä ovat nämä seuraavat kuukaudet pullollaan. ♥_<3

IMG_5706


Posted in and tagged , by NOORA.