KUN KOMEA TREFFISEURALAISENI PAIDAN OSTI

P6164313 P6164339 P6164329 P6164352


FARKKUPAITA H&M     FARKKUSHORTSIT H&M    AURINKOLASIT RAY-BAN  TENNARIT EVERLAST   LIPPIS SIKAKAUPPA (*blogin kautta saatu)


Kesämieheni tyyli ihastutti eilen niin kovin, että kysyin varovaisesti josko Matti tähdittäisikin tämän lauantain asukuvapostausta. Tyyppi taisi itsekin viihtyä lookissaan, sillä kuvauslupa irtosi välittömästi ja viileä kesätyyli tallentui pian kameran muistikortille. Ja ehtipä doubledenim-Matti eilen myös shoppailemaan hieman täydennystä kesävaatekaappiinsa, sillä kävimme tsekkaamassa INCH”in alet. Hänen ostoslistallaan oli nimittäin Support Your Local-teeppari ja onnistuimmekin osumaan paikalle juuri täydellisen aikaan; Support Your Local X INCH”-kollaboraatiotuotteet olivat juuri tulleet myyntiin ja ostoskassiin päätyikin Limited Edition-pusero!

P6164322 P6164333 P6164347 P6164341

Paidassa on upea rasteriprintti ja SYL-logoon on upotettu myös INCH”in tunnus, tuuman merkki. Oma Support Your Local-collegeni on yksi lempparipaidoistani ja suosituksestani Matti kipitti jokin aika sitten hakemaan INCH”istä myös oman pitkähihaisen puseron kaappiinsa. Nyt oli kuitenkin t-paidan vuoro. Matti ostaa vaatteita harvoin, mutta panostaa laatuun ja persoonallisiin tuotteisiin; tämän puseron universaali ja positiivinen sanoma sopii kesämasan vaatekaappiin täydellisesti!

Pakko suunnata vielä uudemman kerran tsekkaamaan INCH”in alerekit läpi. Alennuksessa oli nimittäin aivan mielettömiä juttuja, mutta poikkesimme myymälässä tällä kertaa niin pikaisesti, että en ehtinyt kuin vähän selata aarteita läpi. Jos kaipaatte kivoja ja kauniita kesävaatteita vaatekaappiinne, ottakaahan siis suunnaksi INCH”.

Leppoisan lämpöistä lauantaita kaikille – maistuvat muuten kaurapuuro ja kahvikin ehkä vielä hitusen paremmalta kuin normaalisti, kun ne nautiskelee aamuauringon lämmössä parvekkeella. I-HA-NAA.

P6164344 P6164346 P6164354


Posted in and tagged , by NOORA.