IVANAA TOKMANNILTA!

P6063642 P6063637 P6063654

Otsikkoon oli pakko lisätä mukaan huutomerkki, sillä onhan tämä nyt hienoa – Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallisto on rantautunut juuri sopivasti näin kesän korvalla useisiin Tokmanneihin! Designia edullisesti, sounds good, tämä Ivana-mimmi on niin innoissaan!

Sain tiedon tästä uutuusmallistosta sosiaalisen median kautta jo jokin aika sitten, mutta lopulta unohdin kevätkiireiden vilskeessä koko jutun. Elsan muistutuksesta kipitin kuitenkin eilen kiireesti kohti Tokmannia, sillä olin iskenyt silmäni eritoten Herbario-kuosiseen Bonnie-puseroon ja sulkaprinttiseen Annikki-toppiin. Pidin peukut pystyssä, että manselaiset olivat jättäneet rekeille edes toisen näistä haaveistani.

P6063648

Mallisto on yksinoikeudella myynnissä vain Tokmannissa ja pelkäsinkin siksi pahoin, että olen liian myöhään liikenteessä. Olin satavarma siitä, että nämä herkut löytävät uudet kotinsa taatusti nopeasti – kuka muka voisi vastustaa edullisia designeryhteistyön helmiä!? Kangasalla, Lentolan Tokmannissa kävi kuitenkin vielä hyvä tuuri, ja löysin Annikki-topin itselleni sopivassa koossa. Hieman jäi harmittamaan, että Bonnie-puseroa ei rekeillä näkynyt, mutta ihanainen Annikki tulee taatusti olemaan nappivalinta niin farkkushortsien kuin hameidenkin kaveriksi.

Ja hei, paitani keräsi tänään peräti kolmet eri kehut. Voipi siis olla, että Lentolan Tokmannissa käy pian kova kuhina! ;)

 P6063633P6063656


Posted in and tagged by NOORA.