LIDLIN LENNOKKAAT LAUKUT

P6013117 P6013219 P6013218 P6013097

Tässä blogissa on ihastuttu pellavamekkoihin, kipitetty vauhdilla ostoksille joogamalliston perässä, rasvailtu kasvoja testivoittajalla ja köllötelty poikaystävätyynyn vieressä jo monen monta yötä. Lidlistä kannetaan kotiin maailman parasta vichyä ja sydän heittää kärrynpyöriä joka kerta, kun lauantain brunssilla syödään Lidlin paistopisteen herkkuja. Ja jälleen kerran Lidl toi valikoimaansa jotakin sellaista, mitä tarvitsin. Ostoslistallani on nimittäin pienen ikuisuuden ollut perässäni pyörillä kiitävä käsimatkatavaralaukku, joka mahtuisi matkassa mukana lentokoneen matkustamoon.

Tänään käteeni ojennettiin Hotelli Clarionin Sky Roomissa boarding pass, jolla myöhemmin sai lunastaa itselleen tyylikkään reissulaukun. Airport Loungessa oli tunnelma kohdillaan ja olisin tapahtuman jälkeen ollut vaikka heti valmis pienelle seikkailulle.

P6013090 P6013115 P6013235 P6013136 P6013111lidl_matkalaukku

Sen lisäksi, että maanantaina Lidliin myyntiin tulevat Topmove-lentolaukut ovat tyylikkäitä, ne eivät tee vahinkoa lompakolle: polykarbonaatista valmistettu, pyörillä kulkeva ja viiden vuoden takuulla varustettu kova laukku kustantaa alle 45 euroa ja pehmeän kangaslaukun vetää perässään kassan kautta kotiin alle 30 eurolla. Ja tämä Lidlin tuotteissa on se paras juttu! Hyvää ja laadukasta tavaraa löytyy hyllyiltä edullisesti. Pari vuotta sitten muutamalla eurolla ostamani sporttiliivit ovat satojen pesujen jälkeen edelleen kuin uudet ja pellavamekoissa vietetään vielä tämäkin kesä. Mutta kärppänä saa kyllä olla liikenteessä, kun erikoistuotteet saapuvat myyntiin – melkoinen mylläkkä oli erimerkiksi joogahousuosastolla, kun innokkaat mimmit etsivät koreista kokoaan! Nopeat syövät hitaat ja nyt en puhu niistä uunituoreista croissanteista.

Joko lähdetään maailmalle?

P6013216 P6013221 P6013132

Kuva nro 10: IINA MOUKOLA / Asukuvat: ROOSA NÄPPILÄ

*Asukuvissa näkyvä lentolaukku saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.