HELMOJEN HAVINAA

IMG_5418 IMG_5423IMG_5417IMG_5421

Se on Havina, minun uusi kesämekkoni. Designtori-aarre, joka sai sydämen sykkyrälle viimeistään siinä vaiheessa, kun näin hintalapussa vajaan 30 euron hinnan. Sinivalkoinen Havina on pitsisomisteineen kaikkineen aivan täydellinen. Siinä riittää pituutta ja värimaailma on kuin tehty satavuotiasta Suomea juhlistamaan. Ja jos oikein tarkkaan katsot, saatat löytää Havinan hulmuavien helmojen joukosta myös tuttuja tyyppejä Hattivatista Tuutikkiin. Tässä mekossa kesä otetaan vastaan hymyillen.

IMG_5420


MEKKO IVANA HELSINKI     NEULETAKKI VERO MODA      LAUKKU DIY


Uskomatonta, että tänään eletään jo toukokuun viimeistä. Puiden lehdissä humisee ajatus kesästä ja vastaantulevat reppuselkäiset koululaiset hymyilevät kävellessään extra-maireasti. Kesä saa jo pelkästään ajatuksenakin hymyn huulille. Lomasuunnitelmia en aio itse tälle vuodelle tehdä. Jossakin välissä täytän pyöreitä ja kippistelen sen kunniaksi, ainakin kerran pääsen pakkaamaan reissureppuni ja suuntaan maailmallekin, mutta tänä kesänä myös levätään. Ollaan vaan.

Nyt heitän olalleni auringonkeltaisen kesäkassini ja suuntaan kohti kevään viimeistä päivää – eikö huomenna voikin jo sanoa, että on kesä? Kukaan ei sitten tokaise kahvipöydässä huomenissa ääneen, että ensi kuun jälkeen onkin jo elokuu. Sshhhh. Ei mietitä sellaista vielä.


Posted in and tagged by NOORA.