OTE PÄIVÄKIRJASTANI – 3.6.2006

P6023320

3.6.2006 klo 07.06

”Huomenta,

jaahas, jaahas, tässä alkaa H-hetki pikku hiljaa lähestyä. Jännittää aika tavalla; eniten korkokengillä kävely ja se, miten rehtori sanoo nimeni. Voihan olla, että olen Näppylä tai Nättilä. Kohta pitää alkaa valmistautumaan. Ostimme ihanan mustan mekon ja hiukset on kiharrettu patukoilla. Kyllä tästä hyvä tulee!

Juhlat pidetään mun työpaikalla ja vieraita tulee (tai on kutsuttu) noin 80 eli aikas suuret pippalot tänään tiedossa. Vettä sataa valitettavasti, mutta mitä siitä. Juhlapäivä tämä kuitenkin on. Tuntuu kyllä todella oudolta, eihän lukion näin nopeasti pitänyt loppua. Sinänsä oon vähän haikealla tuulella. Monet clasulaisista vuosimallia -06 nään tänään viimeistä kertaa. Noh, oikean lukion kuitenkin valitsin ja yo-tuloksiin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Pari kaveriakin sain tietysti.

Voi apua, kohta pitää vetäistä maskarat naamaan. Uudet seikkailut kutsuvat jälleen, hyvä me!

T: YO-Noora”

Kauniita unia huomisen sankareille. Huomenna on jännä päivä.


Posted in and tagged by NOORA.