KÄTYRIN SILMÄ

P5282977 (2) P5282969 P5282973 (2) P5282971 P5282982

Auringonkultaamaa maanantaiaamua kaikille! Heräsin tänään pirteänä kuin se kuuluisa kevätpeipponen jo kukonlaulun aikaan ja nautiskelen täällä juuri päivän ensimmäistä aamukahvia hyvällä energialla. Ovathan nämä kesäiset aamut nyt aivan oma juttunsa – ihan heti ei tule mieleen koska talvella olisin viimeksi herännyt kuuden maissa virkeänä..

Ajatukset ovat siis tänä aamuna yhtä kevyitä ja iloisia kuin tuo kirkkaan keltainen kassinikin. Heitin ilmoille pari viikkoa sitten äitini kuullen ajatuksen, että olisipa ihanaa saada olalle keikkumaan itsetehty uniikki ja trendikäs kesäkassi. Oletteko törmänneet muotilehdissä ja verkkokaupoissa raikkaisiin verkkokesäkasseihin? Kesän ihanimpia kasseja roikkuu tänä kesänä yhden jos toisenkin mimmin kädessä ja tiesin, että äitini osaisi tehdä minulle juuri samankaltaisen.

Ja siinä se nyt on. Sain viime viikolla yllätyslahjan. Joulupaperiin kääritystä paketista paljastui esiin maailman söpöin kesäkassi! Fiksu mamini oli kiinnittänyt kassin uumeniin myös vuoren, jotta  avaimet ja muut pikkutavarat jätskikolikoista alkaen pysyisivät matkassa mukana. Paketin päällä oli tosin kortti, jossa kerrottiin, että tämä kesäkassi on vain kevyiden ajatusten kantamiseen. Toivotaan siis, että kesä on pullollaan juurikin niitä!

P5282979P5282970P5282981P5282989

Ja hei, onhan tämä nyt heittämällä hienoin verkkokassi, jonka ikinä olen nähnyt!
Kuinka monen kesäkassin sisältöä vahtii nimittäin minionin silmä..


Posted in and tagged , , by NOORA.