JA LEHMÄKIN LENSI

P5212519 P5212559 P5212545 P5212528 P5212505

Väinö Linnan aukiolle on lennähtänyt lehmä! Miina Äkkijyrkän peltiveistos kirjaimellisesti lensi paikoilleen, sillä peltinauta nostettiin ilmojen halki aukiolle nosturilla. Tämä lehmä on todellinen maailmanmatkaaja, sillä ennen Tamperetta se on laiduntanut muun muassa Munchenissa. Väinö Linnan aukiolle tuore nähtävyys keräsi lukuisia uteliaita ja kiinnostuneita taiteenystäviä sunnuntaiaamuna paikalle. Ja kyllähän se nyt kiinnostaa, kun yhtäkkiä Manseen ilmestyy uusi tyyppi! Sitä me äidinkin kanssa lähdettiin ihastelemaan jo aamuvarhaisella.

Finlaysonin alueelta ei väriä puuttunut ja näkemistä riittää varmasti paljon myös kesäkuulla, kun Finlayson Art Area avautuu perjantaina 9.6.2017. Käyhän sinäkin siis viimeistään silloin morjestamassa lehmää!

P5212549 P5212518


MEKKO UHANA DESIGN     BOMBERTAKKI ZARA      REPPU ZARA


P5212565 P5212546

Olen viilettänyt viimeisen viikon aikana paikasta toiseen tavallista enemmän. Matti ja Eppu ovat olleet reissun päällä ja minä sen sijaan olen yrittänyt keksiä itselleni tekemistä, etten vallan tylsistyisi neljän seinän sisällä. Onneksi äiti asuu miltei naapuritalossa; muutaman päivän aikana olemme nimittäin ehtineet viettää oikein kunnolla laatuaikaa ja seikkailla! Olen hoitanut hommia pois to do-listalta, siivonnut ja käynyt vihdoin jopa näöntarkastuksessa parin vuoden suunnittelemisen jälkeen. Nyt, kun velvollisuudet on hoidettu, voin hyvillä mielin taas toivottaa pojat tervetulleeksi kotiin. Toisinaan on virkistävää kipitellä viikkoa eteenpäin ihan omien aikataulujensa mukaan, mutta aika nopeasti se ikäväkin iskee.

Mutta nyt, työpäivä kutsuu! Toteutin viikonloppuna suunnitelmani ja surauttelin itselleni hymyilyttävän kesähameen. Tekin näette sen pian. Siispä helmat hulmuten kohti tiistaita!

P5212513P5212522IMG_5276
P5212495


Posted in and tagged , , by NOORA.