KESÄKUTRIT KUNTOON – VOITA UUSI VÄRI & LEIKKAUS!

P5192451 P5192477 P5192463

Kuten jo monesti olen blogissani vuosien varrella kertonut, hiusongelmani jäivät siinä vaiheessa historiaan, kun tapasin luottokampaajani Kirsin. Järkyttävät kampaamotraumani unohtuivat saman tien, kun tuo mimmi taikoi hiukseni kuntoon heti ensimmäisellä tapaamisellamme. Vuosien varrella Kirsi on takonut päähäni järkeä monen monta kertaa ja palauttanut maanpinnalle siinä vaiheessa, kun hiusideani ovat lähteneet käsistä ja osannut ideoida hiuksiini näköisiäni lookeja. Joka kerta olen tämän tukkataikurin penkistä lähtenyt hymy huulilla. Sen lisäksi, että Kirsi osaa hommansa, hän on myös maailman sydämellisin tyyppi ja yksi parhaimmista ystävistäni.

Näissä kuvissa ihanassa uudessa vaalean viileässä lookissaan hymyilee allekirjoittanut. Hiuksissani on nyt täydellinen kesäsävy. Tyytyväisenä asiakkaana olenkin aivan fiiliksissä tästä yllätyksestä, jonka päätimme yhdessä Kirsin kanssa teille järjestää.

P5192459P5192444nimetönYhdellä teistä on nyt nimittäin mahdollisuus päästä istahtamaan Kirsin asiakkaaksi Parturi-kampaamo Blinkin penkkiin. Tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan yksi (1) väri+leikkaus-lahjakortti lukijoitteni kesken. Kerro kommentissasi miksi juuri sinun kutrisi kaipaavat päivitystä luottokampaajani luona. Joku onnekas kaunokainen saa siis osaavan ammattilaisen käsissä kesälookinsa kuntoon. Voittaja ilmoitetaan blogissa 28.5. jälkeen, ja häneen otetaan sähköpostitse yhteyttä. Tämän jälkeen voittaja varaa Kirsille ajan Parturi-kampaamo Blinkin ajanvarauskalenterista vapaana olevien aikojen joukosta.

Ja muistattehan, että..

Parturi-kampaamo Blinkin Kirsi (Kaukajärvi, Tampere) tarjoaa blogini lukijoilleni  -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Mainitsethan aikaa varatessasi, että olet bongannut tarjouksen blogistani (koskee uusia asiakkaita).

Nyt ihanaiset kommenttia naputtelemaan – tämä palkinto on tavoittelemisen arvoinen! <3

Psst. Ohjeen ruusuisen hiuskoristeen tekemiseen löydät täältä!

P5192457

*Postaus ja arvonta toteutettu yhteistyössä Parturi-kampaamo Blinkin/Kirsin kanssa.


Posted in and tagged , , by NOORA.