SYDÄN KYLIELTA

P5071805 P5041534 P5071807 P5041538 P5071799

Koska valokuvaaminen on minulle niin rakas harrastus, jokainen Instagramissa saamani sydän lämmittää mieltä ihan oikeasti. Yritän itsekin ahkerasti klikkailla sydämiä kuvavirrassa vastaan tuleviin ihastuttaviin otoksiin ja uusia seurattavia etsin koko ajan – Instagram onkin Facebookin ohella ehdottomasti lempparisomekanavani ja yritänkin kovasti aktivoitua myös Instastoriesien tekemisessä! Niiden tekeminen vie vaan aivan järjettömästi aikaa, kun innostun piirtelemään ja kirjoittelemaan videoihin aina jotakin, laittamaan hymiöitä ja koukeroita ja filtereitä ja ja ja..

Muutama päivä sitten sydämeni jätti pari lyöntiä välistä, kun huomasin saaneeni erääseen kuvaani sydämen todella spesiaalilta henkilöltä. Laitoin Instagramiin kuvan uusista Kylie X Specsavers-malliston laseistani ja yhtäkkiä kuvaan ilmestyi tykkäys Kylie Minoguelta. Ihan käsittämätöntä, että tuollainen megastara eksyy tykkäämään mansemimmin kuvasta! Okei, okei, okei, todennäköisesti tähden tiliä hoitaa assistentti ja Kylie itse ei ole kuvaani ikinä nähnytkään, mutta jestas sentään, tuntui tosi kivalta silti!

Seuraavaksi edessä onkin sitten näöntarkastus (..jotta näen paremmin stalkkailla kuvianne Instassa) ja sen pohjalta kehyksiin tehdään sitten oikeanlaiset linssit. Mitä tykkäätte kehyksistä? Mitä luulette istuuko tämä kehys paremmin kasvoilleni kuin pyöreät linssit? Liekö tietokoneella istuminen tehnyt temppunsa, kun selkeästi tarve laseihin alkaa olla ihan todellinen. Pian nähdään taas paremmin! <3

Iso kiitos just sulle, joka seuraat seikkailujani Instagramissa ja jännittävää peli-iltaa kaikille!

*Kehykset saatu blogin kautta.


Posted in and tagged , by NOORA.