RAA RAA RAKKAUDEN KESÄ

P5011347 P5011337 P5011352 P5011358 P5011336 P5011338 P5011377

”Raa raa a a a aa rakkauden kesä
Raa raa a a a aa rakkauden kesä
Mä soitan ukulelee partsilla
eilen kadotin taas aivosoluja
ja mitä jos mun sydän lakkaa lyömästä nyt.”

-Ellinoora-

Tulin juuri keskustasta kotiin. En muista koska viimeksi Tampereen keskusta olisi ollut yhtä kuorrutettu iloisilla hymyillä kuin äsken. Hymyileviä kasvoja tuli vastaan joka kadun kulmassa, ystäväporukat olivat kokoontuneet piknikeille kosken rantaan ja kahviloiden terasseilla tyytyväiset tamperelaiset kumosivat kitusiinsa kahvia. Koska aurinko! Kaikki tämä on taatusti auringon syytä. Ilmassa tuoksuu ihana kevät!

Tunnusmusiikiksi olisi äskeiseen maisemaan sopinut erinomaisesti Ellinooran Rakkauden kesä. Kuulin ensimmäistä kertaa Ellinooraa livenä maanantaina ja myönnän olevani sydänjuuriani myöten tämän mimmin fani. Tyypistä, joka laulaa toinen toistaan ihanampia lauluja Parikan kultaiset glitterpuput jalassaan, ei voi olla tykkäämättä.

Rakkautta lauantaihinne! <3


Posted in and tagged , by NOORA.