CHANELIA ODOTELLESSA

P5041483 P5041503 P5041510

Vaikka pidänkin peukut pystyssä joka perjantai, että Eurojackpot kilahtaisi juuri omalle tililleni, pidän hyvin epätodennäköisenä sitä, että asustevalikoimastani koskaan tulisi löytymään ihkaoikeaa Chanelin klassikkoa. Laukut ovat todella kauniita ja varmasti laadukkaita, mutta kaukana omista hyppysistäni. Olen kuitenkin jo pitkään ollut ihastunut Chanelin ”Boy”-malliseen laukkuun ja olenkin pitänyt silmäni auki vastaavanlaisten laukkujen varalta metsästäen itselleni samankaltaista veskaa.

Ja vihdoin kohdalle osui napakymppi.

Hankkimassani laukussa on melko paljon Chanel-viboja, mutta itse ihastuin ennen kaikkea sen murrettuun punaisen sävyyn ja punaisen rinnalle kauniisti sopivaan tummaan ketjuun. Laukku on kooltaan bloggaajan unelma, koska sen sisuksiin uppoaa sekä kännykkä että kamera. Sisältä löytyy pikkutasku ja pitkän olkahihnan ansiosta laukku kulkee näppärästi olalla. Mielestäni se on ulkonäöltään todella kaunis ja tuo mukanaan ihanan väriläiskän laukkujeni joukkoon.

Eikä lompakkokaan vetänyt tästä hankinnasta hernettä nenään. Tämä herkku löytyi nimittäin Gina Tricotista alennettuun hintaan. Vajaan 40 euron laukulla oli hintaa enää 15 euroa. Aikamoinen löytö, vai mitä?

Nyt laukku olalle ja kohti perjantaita! <3

P5041508 P5041499 P5041511


Posted in and tagged by NOORA.