KOIRA KASSISSA

P5041566


TAKKI H&M   KENGÄT MINNA PARIKKA   KANGASKASSI IRINA K DESIGN   NEULE LINDEX   FARKUT ZARA


Olen jo kahdesti tänä keväänä kiikuttanut talvitakkini varastoon ja hakenut sen sieltä sitten kiireesti takaisin, kun takatalvet ovatkin yllättäneet pukeutujan. Jokohan tuo sata kertaa asukuvissakin näkynyt talven ehdottomasti käytetyin takkini olisi kuitenkin nyt aika laittaa kesäteloille? Odotan tosin jo innolla jälleennäkemistämme. Tuntui hurjalta maksaa satasen verran villakangastakista, mutta se on ollut kyllä joka euron arvoinen ja lukuisista käyttökerroista huolimatta siinä ei näy käytönjälkiä lainkaan. Vyökin on matkustanut auton ulkopuolella ainakin kymmenisen kertaa kurakeleillä, mutta takki on edelleen kuin uusi. Money well spent.

P5041568P5041577P5041571

Vaikka asuistani löytyy useimmiten edes pienenpieni väriläiskä, tämä mustavalkoinen asu on ehdottomasti yksi kevään lemppareistani. Designtorilta ostamani Irina K Designin kassi on ollut kovassa käytössä ja vihdoin Parikan Pompomejakin on päässyt ulkoiluttamaan ahkerasti. Mustavalkoinen look toimii aina.

Ja hei, Designtorista puheen ollen! Kevään Designtori käynnistyy nimittäin näillä näppäimillä täällä Tampereella, Tullikamarilla. Aikaa designostosten tekemiseen on kuuteen asti, joten nyt kävelylenkille aurinkoiseen keskustaan ja kevätaarteita metsästämään.

Leppoisaa sunnuntaita!

P5041574


Posted in and tagged by NOORA.