KULTAISET TERVEISET NEW YORKISTA

IMG_4862 IMG_4873 IMG_4866 IMG_4854 IMG_4874IMG_4867

Arvatkaa mikä olisi aika ihanaa? Istua juuri nyt sen samaisen kahvilan ikkunapöydässä, jossa söimme aamiaista monen monta kertaa muutama vuosi sitten ja katsella samalla ohikiitäviä keltaisia takseja, kännykkä korvallaan ohi kiirehtiviä upeita tyylitaitureita ja fiilistellä sitä ainutlaatuista suurkaupungin tunnelmaa. Minulla on aivan hirvittävän kova ikävä New Yorkiin. Mikään muu kaupunki ei ole tehnyt minuun vielä samanlaista vaikutusta kuin se.

Viikko sitten astelin sisään Klaus K-hotellin Rake Saliin, joka hehkui kultaista tunnelmaa ja ihania fiilispaloja New Yorkin vilinästä – juurikin niitä keltaisia takseja pienoiskoossa, glamouria, upeita mimmejä, Maybellinen IT-tyttöjä.. Aivan kuin olisin astellut keskelle New Yorkin muotiviikkoja! Maybellinen BIG SHOT-partyt toden teolla kruunasivat Helsinki-päiväni.

IMG_4868IMG_4860 IMG_4864 IMG_4855IMG_4859 IMG_4875 IMG_4858

Juhlissa esiteltiin Maybellinen hurmaavia kesän uutuuksia ja sain mukaani aivan ihanan goodiebagin, jonka sisältöä haluan esitellä myös teille myöhemmin. BIG SHOT-mascara pääsi käyttöön välittömästi ja muun muassa Babylips Sport-uutuus ihastutti heti. Maybellinen tuotteet ovat olleet suosikkejani jo siitä asti, kun ensimmäistä meikkipussiani kokosin ja onkin ihana huomata, että vanha suosikkini ihastuttavaa edelleen! Veikkaan, että aika monen neitokaisen meikkipussista on joskus löytynyt ainakin Maybelline-klassikko, Great Lash Mascara. Am I right, girls?

En malttanut laskea upeasti järjestetyissä bileissä kameraa lainkaan käsistäni – toivottavasti tämä kuvapläjäys toi mukanansa päiväänne hurmaavia kauneustuulia suurkaupungin vilinästä! <3

IMG_4870 IMG_4863IMG_4872IMG_4865IMG_4861 IMG_4856


Posted in and tagged , , by NOORA.