VAALEANPUNAISTEN LASIEN LÄPI

IMG_4831 IMG_4835 IMG_4842

Näiden aurinkolasien läpi maailma näyttää kerrassaan hattaraisen hurmaavalta. Aivan kuin maisema saisi ylleen ihanan vaaleanpunaisen filterin! Löysin sydämelliset aurinkolasini H&M:n Coachella-mallistosta ja nuo pinkit lasit kultaisilla sangoilla oli kiikutettava välittömästi kassalle. Vappulaseiksi ne soveltuivat erinomaisesti, mutta kyllähän näitä nyt festareillekin kelpaa lähteä kesällä ulkoiluttamaan. Coachella-herkkuja näyttäisi olevan jo H&M:n verkkokaupassa jonkin verran alessa, joten nyt kannattaa käydä napsimassa parhaat päältä ostoskoriin. Rakkauslaseja ei tainnut tässä sävyssä enää myynnissä olla, mutta samaiset arskat löytyvät mallistosta myös mustasinisinä – erittäin coolit nekin!

———-

AURINKOLASIT H&M (COACHELLA)   TAKKI HAILY’S  NEULE H&M    FARKUT ZARA  TENNARIT SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)

———-

En tiedä syyttäisinkö kesäisestä olosta aurinkolasejani vai muuttuiko mieli kesäiseksi ihan vaan tuon auringon ansiosta. Näissä kuvissa kesäinen fiilis alkaa nimittäin olla jo aika kohdillaan. Asu on koottu omista lemppareistani ja eritoten tuo Haily’sin takki on ollut ehdottomasti yksi parhaista keväthankinnoistani. Vaaleanpunainen on salakavalasti noussut takaisin lempivärikseni ja vielä kun ehdin jossakin kohtaa istahtaa kampaajan penkkiin, saadaan kesätukkakin kondikseen. Siitä ei tosin taideta loihtia vaaleanpunaista.

IMG_4839 IMG_4840 IMG_4838

Viikko kiitää taas hurjaa vauhtia kohti viikonloppua aurinkoisen kelin siivittämänä. Loppuviikoksi lupaillaan lämpöisiä lukemia ja tarkoituksena olisikin huoltaa Jopo kesäkuntoon ja ulkoilla edes hieman. Kalenteri alkaa olla reunojaan myöten täynnä, mutta jonnekin väliin on mahdutettava hieman reippailuakin. Josko kuntopyöräilystä voisi jo pikkuhiljaa siirtyä Jopoiluun. Kevät on kiireistä aikaa ja koneen ääressä tulee päivittäin istuttua helposti kymmenenkin tuntia. Kroppa on sitä mieltä, että pieni hikijumppa tai hartioiden vetreyttäminen ei olisi ollenkaan pahitteeksi.

Ja hei, ei saa unohtaa muumiarvontaa! Mymmelit ovat keikkuneet korvissani jo monena päivänä. Osallistuithan säkin jo? ♥_♥

IMG_4836


Posted in and tagged by NOORA.