MAY YOUR DAY BE MORE BEAUTIFUL THAN A UNICORN FARTING RAINBOWS

P4160173 P4170282 P4160163

Maailman hurmaavin silityskuva löysi vihdoin paikkansa. En ikinä raaskinutkaan kiinnittää tuota suloista yksisarvista neulomaani puseroon, vaan päätin säästellä kuvaa odotellen sitä oikeaa vaatekappaletta, johon kuva kuuluisi. Ja sieltähän se löytyi, omasta vaatekaapistani.

H&M:n vaaleahko farkkutakki on hankittu jo vuosia sitten, mutta viimeiseen pariin vuoteen takki ei ole ollut käytössä. Takki on ollut vähän tylsä sellaisenaan ja olenkin säilönyt sitä kaapissani vain sen vuoksi, että keksisin siihen vielä joskus kivan tuunausidean. Ikimuodikasta takkia ei oikein ole malttanut heittää vielä kirppiskasaankaan.

Ja nyt tuo ihana takki on kuorrutettu yksisarvisen pölyllä.

P4170259 P4160243 P4160176

Tähän tuunausprojektiin et tarvitse kuin farkkutakin (kannattaa koluta ensin kirpparit läpi!) ja silityskuvan/ tai -kuvia. Silityskuvissa saattaa olla erilaisia ohjeita (toisinaan ne suositellaan silitettävän esimerkiksi ohuen kankaan läpi) ja itse yleensä silityksen jälkeen kiinnitän kuvat sieltä täältä kiinni lankaa ja neulaa käyttäen. Koska erilaiset ”paikat” ovat nyt niin trendikkäitä, olen huomannut, että silityskuvia löytyy tällä hetkellä jopa vaatemyymälöistä. Tämä yksisarvissetti on esimerkiksi ostettu H&M:ltä. Näissä jutuissa enemmän taitaa olla enemmän, yhdistele rohkeasti erilaisia kuvia ja tee farkkutakistasi upean uniikki!

Takki pääsi jo ulkoilemaankin, kun heitin sen ylleni pääsiäisenä Ideapark-visiitillemme. Ja voi kuinka hyvin se sopikaan tuolle reissulle! Upea sinitukkainen Sanni nimittäin oli koonnut hurjan joukon faneja konserttiin ja jotenkin tuntui siltä, että keikkatakkini sykkyräkampauksineen sopi tähän tapahtumaan paremmin kuin hyvin. Jatkossa takki pääsee osaksi vähän pelkistetympiä asuja. Kokomustaan asuun tämä yksisarvisunelma on kuin tehty.

Muistakaa, että always be yourself, unless you can be a unicorn.

P4170257 P4170302


Posted in and tagged , by NOORA.