POLTTARIT

syksyhäät1 syksyhäät5

Olen päätynyt täääysin uusien juttujen äärelle. Ja näissä hommissa ei muuten auta sitten lainkaan se, että on kuluttanut sohvanpohjaa katsellen häähömppäohjelmia! Tarkoituksena kun kuitenkin on se, että nyt ei järjestetä yhdelle elämäni tärkeimmistä naisista polttareita Sulhasen tapaan, vaan se, että päivä on unohtumaton, ainutlaatuinen, hyvin organisoitu ja ennen kaikkea roosannäköinen.

Hyppäsin lennosta mukaan Roosan polttarisuunnittelutiimiin ja yhdessä kaasojen kanssa olemmekin jo juonineet päiväksi mukavaa ohjelmaa. Lennokkaita ideoita putkahtelee mieleen jatkuvasti, ongelmaksi muodostuukin lähinnä budjetissa pysyminen, logistiset probleemat, tilojen ja aktiviteettien varaaminen tietylle ajankohdalle ja ohjelman järjestäminen isolle seurueelle järkevästi ja organisoidusti.

syksyhäät4

Alan pikkuhiljaa löytää sisuksistani todellisen wedding plannerin luonteenpiirteitä – eilen Google lauloi ja kahvia kului, kun raapustelin muistivihkooni ideoita! Olin aivan fiiliksissä ja tulin siihen lopputulokseen, että tämähän on ihan minun juttuni. Tärkeintä on pitää koko ajan mielessä, että tässä suunnitellaan nyt nimenomaan Roosan polttareita. Sen verran hyvin tunnen tuon neitokaisen, että eiköhän tästä hyvä tule.

Ja hei, päivä saatiin lyötyä eilen lukkoon, joten LET’S GET THE PARTY STARTED.

.. ja ps. Jos olet juhlinut itse polttareita Tampereen seudulla, kirjaappa kommenttiboksiin parhaat vinkkisi ja fiilistelläkin saa! <3

syksyhäät3syksyhäät6


Posted in and tagged by NOORA.