ÖVERIRITARIT

P4160202 P4160215 P4160213

Menivät vähän överiksi nämä ritarit. Pääsiäisenä mieli teki jotakin makeaa jälkiruokaa (ei, se mämmi ei nyt oikein sopinut tähän tehtävään..) ja kaapista löytynyt pullapitko sopi tähän tarkoitukseen loistavasti. Ja se vispikerma. Ja hillopurnukka. Ja nonparellit. Voitaneen yhdessä todeta, että enää ei oikein voida tällä setillä puhua köyhistä ritareista. Nämä ovat pikemminkin överiritareita.

”Paista kevyesti pannulla pullansiivut molemmilta puolilta (kevyt rusketus riittää). Sulata suklaata mikrossa käräyttämättä sitä ja tee sulaneella suklaalla kuvioita leivinpaperille. Kanna leivinpaperi varovasti hetkeksi pakkaseen. Voitele pullansiivut hillolla ja vispaa kerma. Lusikoi mojova annos kermavaahtoa siivujen päälle ja koristele nonparelleilla. Kun suklaakuviot ovat olleet pakkasessa noin kymmenisen minuuttia, voit irrottaa kuviot varovasti paperista ja asetella kermaan pystyyn.”

P4160222 P4160235 P4160232

Kuten sanoin. Meni ihan överiksi. Enempää tavaraa ei näiden viipaleiden päälle olisi enää mahtunut. Mutta hyvää oli – peittosi mämmin ihan satanolla!


Posted in and tagged by NOORA.