HAPSUMEKKO ROADTRIPIN VARRELTA

IMG_4512 IMG_4508 IMG_4521 IMG_4524


PAITAMEKKO DENIM HUNTER   FARKUT ZARA   KORVAKORUT POOLA KATARYNA


En olisi todellakaan uskonut, että ex tempore-roadtripimme johtaisi lauantaiaamuna siihen, että kantaisin kotiin kassillisen vaatteita. Tarkoituksena oli nimittäin ottaa kuvia heräilevästä luonnosta ja hieman eräjormailla metsän keskellä. Mutta kuinkas sitten kävikään. Vaihmalan Hovin yhteydessä sijaitsevan Vaihmalan Putiikin tyhjennysmyynnit olivat nimittäin juuri käynnissä, kun kurvasimme paikalle viettämään kahvipaussia kartanolle. Sattuipas sopivasti.

Vaihmalan Hovi on siis Lempäälässä sijaitseva upea kartano, johon voi piipahtaa joko kahville, lounaalle, day spahan tai majoittumaan pidemmäksikin aikaa. Pihapiiri on valloittava ja voisin kuvitella alueen olevan huikean upea etenkin kesäaikaan. Alueelta löytyvä Vaihmalan Putiikki on sekin oma ihana nähtävyytensä – valikoimasta löytyi nimittäin melkoisia herkkupaloja Riviera Maisonista Lexingtoniin! Ymmärtänette siis, että mopo lähti hieman käsistä, kun hintavien tuotteiden kyljessä riippuikin nyt 10 euron alehintalappu.

IMG_4516 IMG_4526 IMG_4519 IMG_4468 IMG_4527

Denim Hunterin musta hapsupaitamekko oli löytöjen löytö. Mekko oli maksanut 100 euroa ja nyt kiikutin sen kotiin kympillä. Oli myös hauska viikonloppuna nettikaupoissa surffatessani huomata, että hapsumekot ja -asusteet ovat tällä hetkellä todella in! Paitamekko pääsikin jo heti lauantai-iltana juhlimaan Iinan synttäreitä Tampereen kattojen ylle.

Kilistelimme ihanan synttäritytön kunniaksi onnenmaljoja Moro Sky Barissa syötyämme ensin mahat täyteen alakerran Paja Barissa. Vaikka menu olikin muuttunut hieman suppeammaksi kuin mitä se oli viimeksi samaisessa ravintolassa käydessämme, listalta löytynyt kuhaburger oli kaikessa herkullisuudessaan yksi parhaista ikinä syömistäni kalahamppareista. Täydellinen pääsiäislounas Manserockilla kuorrutetussa ympäristössä. Ja näin hapsupaitamekkonikin pääsi heti tositoimiin.

Ottakaahan hapsut hulmuten kesäisillä retkillänne suunnaksi Vaihmalan Putiikki!

IMG_452217932593_1037906363009926_5983300256949862400_n


Posted in and tagged , by NOORA.