RÖYHELÖISSÄ

P4091750P4091713


PUSERO ZARA   FARKUT ZARA   KORKKARIT GUESS


P4091698P4091734P4091748

Röyhelöpaitani on päässyt ulkoilemaan jo useampaankin otteeseeen. Muistatteko, kun röyhelökuume iski ja tämä paita oli pakko klikkailla ostoskoriin? Paita saapui perille ja oli livenä vieläkin hurmaavampi kuin kuvissa – astellessani tässä asussa teatteriin jokin aika sitten, heti sisälle päästyäni eräs rouva tuli varta vasten luokseni ja kehui puseroani! Tuollaista tapahtuu niin harvoin, mutta voi kuinka hyvälle mielelle se saikaan. Samanlaisia kehuja ovat saaneet aikaan viime aikoina myös nämä Pompomit. Ventovieraat vastaantulijat ovat saattaneet ohikulkiessaan kehua popojani! Kohtaamisten jälkeen olen yrittänyt itsekin viljellä kohteliaisuuksia ahkerammin.

Mutta takaisin röyhelöiden keskelle. Tähän asuun yhdistin kaksi eri denimiä. Kirjonnasta löytyy pieni ripaus tismalleen samaa sinistä kuin housuissani, joten vaatteet osuivat kauniisti yhteen. Korkeavyötäröisten housujen kanssa tämä paita on kuitenkin parhaimmillaan, kun se ei tarvitse lisää pituutta topista. Täydellinen paita olisikin, jos se olisi edes hitusen pidempi.

P4091704 P4091728

Kirjailtu röyhelöunelma tulee pelastamaan vielä monen monta asukriisiä, sillä sen saa asustamalla istumaan niin arkeen kuin juhlaankin. Onhan pusero kaiken kaikkiaan vähän tuollainen prinsessaunelma, mutta farkkupaidaksi mielestäni melkoisen uniikki. Ja jotain taikaa siinä täytyy olla, kun se sai tennaritypynkin pitkästä aikaa laittamaan korkkarit jalkaan!

Haastan kaikki kehumaan tänään aivan täysin ex tempore vaikkapa työkaverin puseroa tai vastaantulevan kenkiä, tai vaikkapa jonkun kaulaliinaa kassajonossa! Otatko haasteen vastaan?

P4091724


Posted in and tagged by NOORA.