LAISKIAINEN KORVASSA

P4021445 P4021463 P4021440 P4021455

Nämä kuvat meinasivat alunperin jäädä ottamatta. Taakse kiinnitetty lettikampaus oli jo auennut ja huulipunatkin olivat jääneet takeawaykahvin kylkeen. Korvissa roikkui kuitenkin sen verran hurmaavat laiskiaiset ja vihreä mekkokin enteili niin kevättä, että päätin seistä hetken kameran edessä. Ja jos hymyilee oikein leveästi, kukaan ei varmasti edes kiinnitä huomiota muutamaan kampauksesta irronneeseen hurmauskiharaan, eihän?


MEKKO BY MALENE BIRGER    KORVAKORUT RAE FACTORY   NILKKURIT ECCO SHOES (*blogin kautta saatu)


Vaatekaapistani ei juurikaan löydy tämänkaltaisia tunikoita tai ohuita mekkoja, mutta tämä Malene Birgerin metsänvihreä pitkähkö pusero/ mekko on käytännöllisyydessään ollut erinomainen alelöytö vaatekaappiini. Mekossa on ihanat 3/4-hihat, materiaali on mainiota (ei rypisty) ja paksujen sukkisten ja vaikkapa pitkän neuletakin kanssa mekko soveltuu täydellisesti arkeenkin. Monikäyttöisistä vaatteista on nyt tullut se minun juttuni; on järkevämpää hankkia kaappiin jotakin sellaista, jonka saa asustamalla taipumaan juhliinkin sopivaksi kuin ostaa mekko, jota käyttää kerran. Tämä Marks & Spencerin mekko on hyvä esimerkki juuri tällaisesta hankinnasta; se on ollut päälläni niin töissä kuin rippijuhlissakin. Malene-mekkoni muuntautuu ihanaksi kevätarkiasuksi, kun päälle heittää vielä pitkän lämpimän neuletakin, vaikka tämän oman suosikkini. Ja laiskiaiset korvissa takaavat sen, että koko ajan hymyilyttää!

Mutta nyt, kohti keskiviikkoa, mars!

P4021435P4021433

 


Posted in and tagged by NOORA.