KEVÄTKYNSIEN UUSI LOOK

P3301274 P3301276

Reilu kuusi viikkoa sitten kävi nopeasti selväksi, että tulisin varmasti jäämään koukkuun kestolakkauksiin – kauniit, siistit kynnet tekivät käsistäkin huolitellut ja lakan lohkeilua tai kulumista ei tarvinnut murehtia! Ensimmäinen kestolakkaukseni kesti lopulta kynsillä paremmin kuin olisin ikipäivinä osannut edes kuvitella. Vasta viiden viikon kuluttua lakkauksesta ensimmäinen lakkauksista irtosi ja samoihin aikoihin alkoi vasta omankin kynnen kasvu häiritä. Oli siis aika varailla huoltoaika Beautiful You’sta.

kestolakkaus

Beautiful You’ssa kestolakkauksen huolto on samanhintaista kuin uusien kynsien laittaminen (vanhojen poistamisesta ei siis veloiteta ekstraa), ja jopa kauniit koristelut kuten timantit, kuuluvat lakkauksen hintaan. Eikä aikaakaan kulu kuin tunti! Haastavinta tuntuu ainakin tälle tuuliviirille olevan sävyn valitseminen. Värivalikoimaa nimittäin löytyy PALJON! Tällä kertaa olin päättänyt, että haluaisin aivan simppelit nudet kynnet, mutta kuinka ollakaan, niin vain upea glitterlakka ja timantit alkoivatkin yhtäkkiä kiinnostaa. Nimettömiini laitettiinkin hurjan kaunis hopea glitter päälle ja peukaloihin ja pikkurilleihin kiinnitettiin pienet timantit. Tykästyin hurjan paljon ensimmäisiin vaaleanpunaisiin kynsiini, mutta ihanat nudekynnet taitavat olla nyt uudet suosikkini. Johanna tekee huolellista ja tarkkaa työtä ja lopputulos on upeasti viimeistelty.

Voinkin siis koko sydämeni pohjasta suositella teille Beautiful You’ta ja kestolakkauksia! Minä olen koukussa! Tekin pääsette testaamaan kestolakkauksia nyt äärimmäisen hyvään hintaan, sillä yhdessä Beautiful You’n kanssa räätälöimme teille lukijatarjouksen, jolla C&C:n lukijat saavat kestolakkauksen nyt 40 eurolla (norm. 55€). Nyt on siis erinomainen tilaisuus testata kestolakkauksia ja laittaa kevätkynnet kuntoon! Tarjous koskee uusia asiakkaita, on voimassa edelleen (postaus päivitetty v. 2019) ja mainitsethan aikaa varatessasi lisätiedoissa ”Nooran blogi”. Ajanvaraukseen pääset tästä.

Ihanaa, kun kynnet ovat taas kauniina kevätpäiviä varten – mitä pidätte lopputuloksesta?

P4021526 P3301270 P4021532

*Kestolakkaus saatu blogiyhteistyönä.


Posted in and tagged , by NOORA.