POMPOMPOPOT KEVÄTKÄVELYLLÄ

IMG_4189 IMG_4196 IMG_4198

Että sellainen alkuviikko! Eppu kiittää harvahampaisella hymyllään kaikkia eiliseen postaukseen kommentteja jättäneitä — ihanaa, että meidän karvakorva sai teiltä niin paljon suloisia tervehdyksiä ja virtuaalisia paranemisrapsutuksia! Eppu on ollut työpöytäni vieressä pari päivää toimistokoirana, mutta huomenna toivutaan ihan kotosalla, kun vietän lomapäivän toipilasta paijaillen. Sain onneksi järjestettyä aikatauluni ja työni niin, että Epun ei ole tarvinnut olla operaation jälkeen vielä yksin. Jännitän aina niin kovasti toipumista, että mielelläni seurailen itse silmä tarkkana potilaan vointia. Huomasin yölläkin pomppaavani pari kertaa pystyyn ihan vaan tarkastamaan Epun vointia. Tällaisia asioita en vaan yksinkertaisesti osaa olla stressaamatta. Mutta josko aurinko paistaisi viikkoon loppuviikon ajan hieman lempeämmin?

Se siitä murehtimisesta, vaihdetaanpa höpöhöpöaiheisiin!

IMG_4195 IMG_4190


TAKKI H&M   REPPU ZARA   NEULE LINDEX   FARKUT ZARA  KENGÄT MINNA PARIKKA


IMG_4192

Kevätoloa on nimittäin ilmassa! Vein pompompoponikin  ensimmäistä kertaa kevätkävelylle, ja jotenkin onnistuin välttelemään lätäköitä sen verran, että valkoiset pampulat eivät olleet päivän päätteeksi kuralla kuorrutetut. Näillä ystävänpäiväkengillä oli niin mukava talsia pitkin ja poikin koko päivän ajan, että ne kiilasivat miltei lemppariparikoitteni kärkipäähän. Jos joku siis metsästää vielä persoonallisen pirtsakoita kevätkenkiä, kannattaa käydä tsekkaamassa josko Parikan aleista löytyisi vielä samaista kenkää omassa koossa. Tällä hetkellä näissä kengissä roikkuu nimittäin hurja alelappu!

No okei, vähän tuli kuraa kärkeen, mutta sottapytyksi selviydyin tästä haasteesta ihan mallikkaasti..

Eppuuu, tulepas kainaloon sieltä!

IMG_4194


Posted in and tagged by NOORA.