HARVAHAMMAS

P3271142P3271152P3271140

”Morjesta pöytään tyypit, se on Epi tässä!

Ei ole mennyt kovin vahvasti tässä viime aikoina. Sunnuntai-iltana narskuttelin lempiluutani, ja kappas vain, yhtäkkiä poskihampaasta lohkesi palanen. Enemmän sitä tuo Noora tosin säikähti, ja niin minua kiikutettiinkin heti maanantaiaamuna poliklinikalle Evidensiaan. Lääkäri totesi suuhuni kurkatessaan, että hampaan jämät on poistettava saman tien ja niinpä vedinkin sikeitä unia toimenpidehuoneessa jo parin tunnin päästä. Norppa oli aivan hermona, kun oli kuulemma niin kovasti jännittänyt eritoten tuota nukuttamista, mutta lopulta homma sujui mahtavasti — mitä nyt lääkäri huomasi, että samalla kannattaisi poistaa myös kuusi muuta hammasta.. Eli harvahammas tässä moro! Hammaskeijun ryökälekään ei edes tuonut yöllä tyynyn alle kolikoita, vaikka luovuin kerralla näin monesta hampaastani.

Olo alkaa jo normalisoitua, mitä nyt vähän väsyttää, mutta Noora hermoilee edelleen kuinka tästä kaikesta härdellistä nyt sitten toivun. Serkkupoika-Igorilla ei nimittäin hampaanpoisto ja siitä toipuminen mennyt ollenkaan putkeen jokin aika sitten ja tänään pääsinkin heti toimistokoiraksi ja erityistarkkailuun Nooran töihin. Toivotaan, että kaikki menee kuitenkin hyvin. Tuon ulkoiluttajani mieltä rauhoitti kuitenkin kovasti se, kun Evidensialta vielä tänään soitettiin perään ja kysyttiin vointiani ja kuuluipa operaatioon vielä kontrolliaika ensiviikollekin.

Ja hei tyypit — nyt on tällä tupsukorvalla Kaukajärven säkenöivin hymy! Hetki täytyy vielä kuitenkin lepäillä ja parannella verestävää hymyäni ennen kuin lähden tytöille uutta harvahammasrivistöäni esittelemään..”

P3271135P3271141


Posted in and tagged by NOORA.